News

What's Up s-a însurat. Uite cine i-a fost naşă! FOTO&VIDEO

What's Up s-a însurat. Uite cine i-a fost naşă! FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 21 poze

Artistul şi aleasa inimii sale, Simina, au făcut ieri nuntă mare.

nunta What-s Up (17)2

După şase ani de relaţie şi trei cereri în căsătorie în cele mai romantice şi publice locuri posibile, Simina Costea, iubita şi totodată managerul lui What's Up, a acceptat să-i devină acestuia soţie.

Aşa se face că ieri, în lumina soarelui de sfârşit de august, Simina Costea şi Marius Ivancea, solistul ce s-a făcut cunoscut drept What’S Up, şi-au unit destinele într-un loc încărcat de istorie, Palatul Ştirbey din Buftea. Ei şi-au jurat credinţă veşnică pe pajiştea din faţa unei capele medievale veche de 150 de ani, avându-l drept cavaler de onoare pe Dorian Popa (unul dintre cei 6 cavaleri!) şi ca naşi pe Andra şi pe Cătălin Măruţă, prieteni vechi care le-au fost alături încă de când s-au cunoscut.

Mireasa a îmbrăcat o frumoasă rochie cu mâneci lungi, din dantelă, şi împodobită cu perle, care a costat 3.000 de euro. Mirele a purtat două costume, unul la cununie şi altul la restaurant, ambele comandate de la Adina Buzatu.

Naşii au fost la fel de eleganţi. Cătălin Măruţă a purtat un costum clasic negru cu papion, iar Andra o rochie neagră simplă, cu un accent metalic în talie.

La petrecerea la care au chefuit cei 400 de invitaţi, atmosfera a fost animată de Taraful de la Clejani, dar şi de numeroşi artişti.

De meniu s-a ocupat celebrul bucătar Antonio Passarelli, secondat de Jessica, fostă concurentă la "Master Chef".

Printre invitaţi s-au aflat şi Anda Adam, Lora, Andreea Bănică, Oana Roman şi Marius Elisei, Adda, Adina Buzatu, Gabriel Cotabiţă, Pepe şi Liviu Vârciu.

Modifică Setările