News

Whitney Houston a fost ucisă? Dezvăluirea care i-a pus pe gânduri pe apropiaţii artistei

Whitney Houston a fost ucisă? Dezvăluirea care i-a pus pe gânduri pe apropiaţii artistei

La începutul anului 2012, Whitney Houston era găsită fără suflare în cada de baie a camerei sale din hotelul de lux Beverly Hilton. După investigaţia medicilor legişti, concluzia a fost că faimoasa artistă a murit din cauza unei supradoze de droguri combinată cu mult alcool. Acum, la mai bine de şase ani de la deces, apropiaţii cântăreţei afirmă că aceasta a fost ucisă.

„Cineva era cu ea în cameră, a drogat-o, după care a găsit-o în cadă. A oprit apa şi a părăsit locaţia“, a spus Mary Jones, asistenta lui Whitney Houston, care a afirmat însă că nu poate preciza cine se afla în camera de hotel alături de artistă. Dezvăluirea făcută de asistenta cântăreţei se va regăsi în documentarul „Whitney“, pe care regizorul Kevin Macdonald îl va lansa în luna iulie.

Kevin Macdonald a stat de vorbă cu toti apropiaţii artistei şi, deşi persoanele au păreri diferite, el nu poate concluziona că Whitney Houston a fost ucisă: „Cel puţin cinci persoane m-au minţit când am vorbit cu ei despre moartea cântăreţei, dar şi despre ultimele ei luni de viaţă. Însă nu cred că a fost ucisă. Nu am nicio dovadă că acest lucru s-a întâmplat“.

Regizorul a stat de vorbă, printre alţii, şi cu Rickey Minor, directorul muzical al artistei. Acesta a spus că şi Bobby Brown are o parte de vină în distrugerea vieţii lui Whitney Houston. Rickey Minor se leagă şi de declaraţia lui Bobby, care a spus în primăvara acestui an că el nu crede că artista a murit în urma unei supradoze de droguri. „Nu l-am văzut niciodată pe Bobby să o abuzeze pe Whitney, verbal sau psihic, dar el avea o personalitate foarte puternică. Ca orice bărbat, vrea să-şi arate puterea şi îşi dorea ca lumea să o strige pe artistă Brown, nu Houston. Nu dau vina pe el pentru moartea artistei sau pentru că ea s-a apucat să ia droguri. Dau vina pe ea că l-a lăsat pe el să o doboare“, a spus Rickey Minor.

Lynne Volkman, publicistul artistei, a afirmat că speră ca după ce vor vedea acest documentar, oamenii să aibă o părere mai bună despre Whitney Houston: „Lumea nu trebuie să creadă că Whitney şi-a distrus viaţa. Ei trebuie să ştie că au fost lucruri care au distrus-o pe interior“.

Modifică Setările