News

Whitney Houston a murit

de admin

Artista de 48 de ani a fost găsită fără suflare în camera sa de la hotelul din Beverly Hills. Un sfârşit tulburător, prevestit de îndelungata sa luptă cu drogurile?

Câştigătoarea a 6 premii Grammy a trecut în nefiinţă chiar în ajunul Galei Grammy, care urmează să aibă loc în această seară. Whitney a fost declarată moartă sâmbătă, la ora 3.55 pm (ora locală), la Beverly Hilton Hotel, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei din Beverly Hills, Los Angeles, citat de CNN. Se pare că Whitney urma să participe la petrecerea producătorului muzical Clive Davis, un eveniment tradiţional organizat cu o zi înainte de Gala Grammy.

Artista a fost găsită în stare de inconştienţă în camera sa de hotel de către un bodyguard (cât de ironic!). Personalul hotelului şi serviciile de urgenţă au încercat s-o resusciteze timp de 20 de minute. Cauza morţii vedetei este în prezent investigată, după ce autorităţile au declarat că la faţa locului nu au fost găsite semne de intenţii criminale şi nici alte indicii evidente ale cauzei decesului. Dar speculaţiile că moartea vedetei are legătură cu drogurile nu pot fi oprite, după o îndelungată perioadă în care lumea a asistat uluită cum diva muzicii a pierdut controlul asupra vieţii şi carierei din cauza dependenţei de cele mai periculoase stupefiante.

Citeşte şi Tribut pentru Whitney Houston, la Grammy Awards

Potrivit TMZ, Whitney ar fi petrecut din greu vineri noapte, în barul hotelului, cu nişte prieteni. Dar se pare că mama ei, Cissie, a vorbit cu fiica sa chiar cu o jumătate de oră înainte ca aceasta să moară şi nu şi-a dat seama că ceva ar fi în neregulă cu starea ei. Tot TMZ susţine că este posibil ca vedeta să se fi înecat în cadă.

Foto: Reuters

Modifică Setările