Vedete

Whitney Houston susţine concerte şi după moarte

Whitney Houston susţine concerte şi după moarte

Au trecut opt ani de când Whitney Houston şi-a găsit sfârşitul în cadă, după ce consumase un cocktail cu substanţe interzise, dar muzica ei nu poate fi uitată. În amintirea ei, fanii vor fi răsplătiţi cu câteva concerte de zile mari.

Figura lui Whitney va fi redată printr-o hologramă şi folosită în câteva  concerte ce vor avea loc în Europa şi SUA. Primul eveniment,  "An Evening With Whitney" , va avea loc la Londra.

"Îşi dorea să facem un fel de 'Whitney Unplugged' sau 'An Evening With Whitney', aceasta era ideea. Este un vis devenit realitate. Mă emoţionez când o văd, pentru că este foarte aproape de ceea ce ea îşi dorea. Singurul lucru care lipseşte este prezenţa ei fizică ", a declarat managerul artistei, Pat Houston, pentru revista Rolling Stone.
Concertele vor avea, pe lângă proiecţia sub formă de hologramă a lui Whitney Houston, o trupă reală de dansatori şi un grup de muzicieni, care vor interpreta piese din repertoriul artistei, cum ar fi"I Will Always Love You", "I Wanna Dance With Somebody" sau "Higher Love".

Modifică Setările