News

Who’s that girl?

Who’s that girl?

E o cunoscută prezentatoare de televiziune, preocupată îndeosebi de sport şi de un stil de viaţă sănătos, lucruri despre care a scris şi în cartea pe care a lansat-o anul acesta. Aici, avea 22 de ani. O recunoşti?

Carmen Brumă (37) a început să facă “curăţenie” printre fotografiile vechi şi a dat şi peste această poză, realizată în urmă cu 15 ani.

De atunci şi până acum, Carmen s-a impus în media românească drept un model de viaţă sănătos, promovând atât în emisiunile ei, cât şi în viaţa de zi cu zi mişcarea în aer liber şi alimentaţia lipsită de aditivi, conservanţi, zaharuri ori grăsimi.

Preocuparea ei pentru acest domeniu s-a dezvoltat în timp, iar de când a aflat că va deveni mamă a devenit şi mai atentă la aceste detalii. Acum, ca proaspătă mămică a lui Vlăduţ, ea le-a încurajat şi pe alte femei să-i adopte stilul de viaţă, pentru sănătatea lor şi a copiilor lor.

Iar sfaturile cu privire la perioada sarcinii şi la cum să scapi de surplusul de kilograme, imediat după naştere, le-a înglobat în volumul său, „Jurnal de gravidă“.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările