News

Who’s the daddy? Copiii acestor vedete au tătici cu identitate necunoscută

Who’s the daddy? Copiii acestor vedete au tătici cu identitate necunoscută

Nici măcar sarcina nu le-a determinat pe aceste staruri să strige din răsputeri că ele şi... partenerul lor vor deveni părinţi. Mai mult, au păstrat secret – cel puţin o perioadă de timp –  numele bărbatului cu care l-au conceput pe odorul lor.

Rachel McAdams

De când s-a despărţit de Ryan Gosling, actriţa de 39 de ani nu numai că n-a mai vorbit despre viaţa ei privată, dar nimeni nici măcar n-a bănuit că Rachel este însărcinată în şapte luni deja. N-a mai păşit pe niciun covor roşu încă din septembrie anul trecut şi a lipsit, zilele trecute, de la lansarea celui mai recent film al ei, Game Night. Mai mult, când vestea minunată a devenit, într-un final, publică, toţi au început să se întrebe cine este tatăl copilului.

Ei bine, după investigaţii amănunţite făcute de jurnaliştii americani, s-a descoperit că McAdams are un iubit de vreo doi ani încoace, pe nume Jamie Linden (37), care ar fi şi tatăl fătului pe care actriţa îl poartă în pântec. Rachel, nu e nimic ruşinos, arată-ţi burtica de gravidă şi afişează-te cu tatăl copilului tău!

Modifică Setările