News

Will Smith îşi pozează soţia în timp ce doarme goală

de admin

Will Smith îşi pozează soţia în timp ce doarme goală

Pentru cei care s-au tot obosit cu zvonurile despre divorţul lui Will Smith de Jada, postarea ei hot de pe Facebook vine să stingă astfel de bănuieli. "Soţul meu mă pozează în timp ce dorm", a scris ea, lângă această imagine sexy...

"Deunăzi, am descoperit cel mai sexy secret. Soţul meu mă pozează în timp ce dorm. Are o mulţime de poze pe care mi le-a arătat, iar mie mi-a plăcut să mă văd prin ochii lui. Pe una dintre ele trebuia s-o împărtăşesc cu voi. Viaţa e artă. Viaţa e frumuseţe", a scris Jada Pinkett Smith.

Şi bănuim că ne-a împărtăşit, fireşte, cea mai soft poză din colecţia lui Will. Cu această ocazie, Jada nu ne-a comunicat doar despre obiceiul ei de-a dormi goală, care nu e o idee deloc rea ca să menţii pasiunea într-un mariaj de lungă durată, aşa cum e cazul lor (sunt căsătoriţi din 1997). Am aflat şi cât de jucăuş e Will... Dar contează, desigur, să ai şi ce poza. Iar actriţa din serialul "Gotham" este la 43 de ani mai în formă ca niciodatp. Altfel spus, obsesia ei pentru fitness este cât se poate de vizibilă.

Foto: WENN, Facebook/Jada Pinkett Smith