Agenda

Will Smith şi Nicky Jam iau lecţii de la Ronaldinho în videoclipul imnului Campionatului Mondial de Fotbal

Will Smith şi Nicky Jam iau lecţii de la Ronaldinho în videoclipul imnului Campionatului Mondial de Fotbal

Cei trei artişti dau viaţă competiţiei prin „Live It Up“, imnul oficial al celui mai mare eveniment sportiv din această vară.

Debutul Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, o zi foarte importantă pentru iubitorii fotbalului, este cu siguranţă şi un moment de neuitat pentru Nicky Jam, Will Smith şi Era Istrefi. Cei trei artişti dau viaţă competiţiei prin „Live It Up“, imnul oficial al celui mai mare eveniment sportiv din această vara.

Distribuit la nivel mondial de Sony Music şi produs de Diplo, „Live It Up“ beneficiază de un videoclip în care apare Ronaldinho şi care a fost lansat sub sloganul „Împreună aducem victoria“.

„Să ajung să cant imnul Campionatului Mondial de Fotbal este o realizare foarte mare. Sunt foarte fericit şi cu siguranţă le voi poveşti nepoţilor ce am reuşit, deoarece nu mulţi artişti au această şansă“, a spus Nicky Jam.

Lansată pe YouTube pe 24 mai, piesă „Live It Up“ a adunat peste 20 de milioane de vizualizări, iar videoclipul, filmat în Budapesta şi postat pe internet pe 8 iunie, a depăşit 17 milioane de vizualizări până în prezent.

https://youtu.be/V15BYnSr0P8

„Pentru mine a fost o onoare să fiu întrebat dacă vreau să cant imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal. Este o competiţie care aduce în acelaşi loc oameni din toate colţurile lumii. Oameni care se distreza împreună, cânta împreună şi suferă împreună. Prin «Live It Up» vrem să-i facem pe oameni să danseze“, a adăugat Will Smith.

„Live It Up“ a reuşit să cucerească topurile din întreagă lume încă din prima zi de la lansare. A intrat în Top 100 European Airplay şi se aude la radio în ţări precum Germania, SUA, Suedia, Mexic, Spania, Brazilia, Norvegia, Marea Britanie, Finlanda şi Italia.

„Sunt un mare fan al fotbalului, iar faptul că fac parte din acest proiect minunat mi-a adus bucurie în suflet. Să lucrez cu Will Smith, Diplo şi Nicky Jam, pe care îi admir foarte mult, a fost incredibil“, a încheiat Era Istrefi.

 Nicky Jam, Will Smith şi Era Istrefi vor cânta piesă „Live It Up“ pe 15 iulie în faţă a peste 80.000 de oameni, înaintea finalei Campionatului Mondial de Fotbal, meci ce se va dispută la Moscova, pe stadionul Lujniki, cel mai mare din Rusia. Mai mult decât atât, momentul lor se va vedea la televizor în peste 2 miliarde de case de pe întreg globul.