News

Will Smith trece prin clipe dificile

Will Smith trece prin clipe dificile

Celebrul actor este profund îndurerat, tatăl său, Willard Carroll Smith Sr, trecând în nefiinţă. Trista veste a dat-o, culmea, fosta soţie a lui Will Smith, Sheree Fletcher, cea cu care actorul are un fiu în vârstă de 23 de ani.

Aceasta a postat pe contul ei de Instagram un mesaj la adresa fostului socru alături de o fotografie în care apare Williard, William şi Trey, fiul actorului cu Sheree. ”O să-mi lipseşti Daddio. Ai trăit şi ”jucat” după regulile tale… ai fost cu adevărat special.”, este mesajul emoţionant postat de Sheree la adresa fostului ei socru.

will-smith-a
Fotografia postată de Sheree

Cât despre Will, acesta încă nu a făcut niciun comentariu public în legătură cu tristul eveniment, însă cu alte ocazii a vorbit cu mare emoţie despre tatăl său: ”Tata a fost impunător, dar nu tiranic. M-a ţinut în linie. Avea această vorbă pe care mi-o tot spunea <<Încă un pas dacă mai faci, o să iasă rău>>.”, declara Will pentru revista ”Essence” acum ceva vreme.

WESTWOOD, CA - JUNE 07:  Willard Smith Sr., photographer Howard Bingham, actors Will Smith and Trey Smith arrive to premiere of Columbia Pictures' "The Karate Kid" after party held at Mann Village Theatre on June 7, 2010 in Westwood, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Willard Smith Sr., fotograful Howard Bingham, Will Smith şi fiul său cel mare,Trey Smith, în 2010

foto: getty, instagram

Modifică Setările