News

William Levy are o fetiţă superbă! Iată-l în postura de tătic!

William Levy are o fetiţă superbă! Iată-l în postura de tătic!

În ştim de telenovele, pictoriale incendiare şi chiar din unele filme de la Hollywood! El este William Levy, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de origine cubaneză, dar şi unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi din lume, fiind desemnat ”cel mai sexy bărbat în viaţă” de câteva ori. William Levy Însă, ceea ce nu ştie publicul larg este că William Levy este, totodată, un soţ iubitor şi un tătic dedicat 100%. Din 2013, actorul este cuplat cu o colegă de breaslă, actriţa Elizabeth Gutierrez, alături de care a devenit tată a doi copii: al unui băieţel pe nume Christopher Alexander şi al unei fetiţe pe nume Kaley. Cei doi copii ai lui William Levy Ei bine, tocmai de aceasta din urmă este vorba acum! William a însoţit-o pe micuţa Kaley, în vârstă de 7 ani, la o petrecere de-a şcolii, în cadrul căreia au dansat împreună. Mândrul tătic a documentat toată experienţa pe contul lui de Instagram, arătându-le fanilor internauţi cât de frumoasdă este micuţa domnişoară, dar şi cât de mândru este el.

”Sunt pe care să am cel mai minunat dans din viaţa mea, cu prinţesa mea”, a fost descrierea postată de William în dreptul unui video în care ne-o arată pe micuţa Kaley îmbrăcată într-o rochie din tul alb, ca de prinţesă.

La rândul ei, Kaley, deja deţinătoare a unui cont de Instagram, a postat un video, în dreptul căruia a menţionat că tatăl ei va fi partenerul ei de dans. ”Sunt pregătită să dansez cu tatăl meu. #primulmeudans”, a scris Kaley în dreptul video-ului postat.

#Repost @gutierrezelizabeth_ ・・・ Y se van de fiesta!! ? @kaileylevy19 @willevy #daddyanddaughter #dance

A post shared by William Levy (@willevy) on

 Şi nu e prima dată când William participă la un eveniment important din viaţa fiicei sale. Pe contul său de Instagram stau mărturie nenumărate  cadre cu cei doi. Iată câteva dintre ele!