News

William Levy, femeile care i-au trecut prin viaţă şi scandalurile sexuale în care a fost implicat. Jennifer Lopez ar fi renunţat la căsnicie pentru actor

William Levy, femeile care i-au trecut prin viaţă şi scandalurile sexuale în care a fost implicat. Jennifer Lopez ar fi renunţat la căsnicie pentru actor camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

William Levy şi-a câştigat celebritatea cu rolurile din telenovele. Cu fizicul impunător şi şarmul pe care îl emană, actorul a reuşit să câştige simpatia femeilor din întreaga lume, iar multe dintre ele nu l-au uitat nici astăzi.

Nici faimoasa Jennifer Lopez nu i-a putut rezista, aşa că în 2011 a apărut în videoclipul ei pentru piesa “I’m into you”. Cei doi apar în nişte ipostaze pline de pasiune, de aceea cârcotaşii cred că între ei a fost ceva mai mult decât o melodie.

Cu toate astea, după acest episod cariera lui s-a prăbuşit. Mânat de dorinţa de a da lovitura la Hollywood, unde a reuşit să prindă câteva apariţii, Levy a refuzat să mai apară în telenovele. Planurile nu i s-au împlinit, dar prăbuşirea financiară a venit mai repede decât de aştepta.

Brad Pitt din Cuba, aşa cum a fost poreclit pentru asemănarea cu fostul soţ al Angelinei Jolie, a trebuit să renunţe la maşinile de lux pe care le conducea, iar, în 2016, a rămas şi fără luxoasa sa casă, care i-a fost confiscată pentru o datorie de un milion de dolari. “El a fost cel care a tăiat legăturile cu Televisa, pentru a-şi continua proiectele personale. William vrea să producă filme şi să deschidă două restaurante în viitorul apropiat ”, declara anul trecut un prieten al actorului.

Între timp, starul de 39 de ani a reuşit să rezolve o parte din problemele sale financiare, dar apariţia lui în telenovele se lasă aşteptată. Zvonurile care dau ca sigură revenirea lui în seriale sunt însă din ce în ce mai puternice. Chiar dacă financiar nu stă foarte bine, pe plan sentimental a avut mereu noroc. William este căsătorit cu actriţa Elizabeth Gutiérrez de 17 ani, dar asta nu l-a împiedicat să inspeteze şi alte frumuseţi când a avut ocazia.

A fost implicat în mai multe aventuri cu colegele de platou. Ba mai mult, s-a spus că Jennifer Lopez a renunţat la căsnicia cu Marc Anthony din cauza lui. Aventura vieţii lui rămâne însă cea cu actriţa Jacqueline Bracamontes, pentru care a fost la un pas să îşi lase soţia.
Jacqueline a dat detalii în cartea pe care scos-o despre idilia lor şi a recunoscut că a întrerupt relaţia cu William atunci când a aflat că el şi soţia sa aşteaptă un al doilea copil. Levy a negat totul din start, dar nimeni nu l-a crezut.

 

Noi probleme au apărut după ce a fost pus sub acuzare pentru că a atras o minoră într-o cameră de hotel şi a forţat-o să aibă relaţii intime. Ulterior, acuzaţia a fost retrasă. William nu a negat niciodată că s-ar fi culcat cu fata, dar a mărturisit că a fost minţit în privinţa vârstei pe care o avea.

Scandalurile din viaţa lui nu s-au sfârşit însă aici. Relaţia cu Ximena Navarrete, Miss Mexico, a fost, de asemenea, amplu dezbătută.

În cele din urmă, soţia sa i-a iertat iertat toate scăpările şi a decis să îi mai dea o şansă, asta după ce Levy a promis că se va schimba şi se va dedica creşterii celor doi copii.

 

 

 

 

Modifică Setările