Vedete

"Wolverine s-a întors!" Hugh Jackman a făcut furori cu muşchii săi la ultima vaccinare. Imaginea a devenit virală

de admin

"Wolverine s-a întors!" Hugh Jackman a făcut furori cu muşchii săi la ultima vaccinare. Imaginea a devenit virală camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Actorul australian transmite din nou un mesaj pro-vaccinare, folosindu-se de imaginea sa de sex simbol.

La cei 53 de ani ai săi, Hugh Jackman ar putea concura lejer într-o competiţie de Mister ori chiar în una de culturism. Bicepşii săi proeminenţi, care l-au ajutat să-şi transforme personajul Wolverine din franciza "X-Men" într-o adevărată legendă, fac acum furori pe internet într-o imagine surprinsă... pe scaunul de vaccinare.

Originar din Sydney, actorul a mers la un centru de vaccinare pentru a-i fi administrată doza booster anti-Covid. Gestul său de-a se lăsa fotografiat ajută mult campania lansată de premierul australian Scott Morrison, care cheamă populaţia să-şi facă doza booster.

Impresionaţi de forma lui fizică, fanii l-au întrebat dacă şi-a administrat cumva "adamantium" (aliajul fictiv de metal care-l făcea indestructibil pe Wolverine) şi "cum de nu s-a rupt acul". Alţii decretau că "Wolverine s-a întors", că "acele arme sunt ilegale" (făcând referire la muşchi) ori îl lăudau: "Frumoşi bicepşi, Profesore!".

De altfel, Hugh Jackman s-a declarat a fi un susţinător al vaccinării încă de la administrarea dozei din luna aprilie, când le spunea, mai în glumă, mai în serios, fanilor săi internauţi: "Capacitatea de vindecare a lui Wolverine nu mă poate feri de Covid. Dar vaccinul o poate face. Vaccinează-te şi tu!".

Zilele acestea, starul este foarte mândru de producţia în care joacă pe Broadway, "Music Man". Asta într-un an în care a lansat un film şi a pus voce în două producţii. O peliculă e în post-producţie, iar alte trei proiecte cinematografice îl au deja pe afiş pentru 2023!

Totodată, această imagine a sa de "erou urban" vine la câteva zile după ce i-a făcut soţiei sale, Deborra-Lee Furness, o declaraţie de dragoste publică, cu ocazia zilei ei de naştere. "E ziua de naştere a incredibilei mele soţii. Nu sunt sigur dacă o pot declara zi naţioanlă! Dar simt că ar trebui. Pentru că nu cunoscc pe nimeni pe planeta asta care să celebreze fiecare moment al fiecărei zile ca ea. Deb, eşti totul pentru mine. Te iubesc din toată inima! La mulţi ani!", a fost mesajul lui emoţionant, lansat pe toate canalele sale de socializare.

FOTO: Twitter

Comentarii

Modifică Setările