News

Woody Allen îşi poza fetele goale după ce le abuza. „Va face totul pentru a se salva de mizeria pe care a făcut-o!” Mia Farrow se teme după ce l-a acuzat de pedofilie

Woody Allen îşi poza fetele goale după ce le abuza. „Va face totul pentru a se salva de mizeria pe care a făcut-o!” Mia Farrow se teme după ce l-a acuzat de pedofilie camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La aproape 30 de ani de la despărţire, Mia Farrow spune că se teme de Woody Allen, asta după ce i-a adus celebrului regizor mai multe acuzaţii de abuz asupra copiilor.

În noul documentar HBO, Allen v. Farrow, actriţa de 76 de ani recunoaşte că îi e frică de modul în care va acţiona Allen după ce povestea lor a devenit publică.

„Nu ştiu, mi-e frică. Mi-e frică de el!", spune actriţa în filmul care va avea premiera duminică, 21 februarie. „O persoană care nu vrea ca adevărul să iasă la suprafaţă e capabilă de orice. Va face totul pentru a se salva de mizeria pe care a făcut-o. Dacă aş putea da timpul înapoi, aş face-o”, spune Farrow în cadrul documentarului. "Mi-aş dori să nu-l fi cunoscut niciodată. Acesta este marele meu regret din această viaţă, că am adus pe cineva de acest gen în familie”.

Filmul redă mariajul lui Allen cu Farrow, aventura explozivă pe care regizorul a avut-o cu una dintre fiicele lor adoptive, Soon-Yi Previn, cu care s-a căsătorit ulterior, precum şi momentul în care Woody a fost acuzat de pedofilie.

Fiica adoptivă a lui Farrow, Dylan Farrow, l-a acuzat pe Allen că a abuzat-o sexual în copilărie. Regizorul a negat întreaga poveste.

„Îmi amintesc că mama ne-a spus, atât mie cât şi fratelui Ronan, că tati a pozat-o goală pe Soon-Yi . Acesta a fost momentul în care m-am gândit: "Oh, nu sunt doar eu", a spus Dylan, conform documentelor.

Dovezile de abuz asupra copiilor au ajuns la dosar pentru prima dată în timpul despărţirii cuplului, în 1992. Deşi procurorul din Connecticut, Frank Maco, a spus că există o cauză probabilă pentru un caz penal, Alen nu a fost acuzat. Motivul? Maco nu a vrut să o pună pe Dylan ca martoră şi să o traumatizeze.

Allen şi Farrow s-au despărţit în 1992, când actriţa a găsit, în apartamentul fiicei sale adoptive, Soon-Yi, fotografii care o înfăţişau pe aceasta goală. După câte se pare, aventura ar fi început în ultimul ei an de liceul, asta conform declaraţiilor date de menajeră şi de portarul clădirii de la acea vreme.

Allen a susţinut că Farrow a antrenat-o pe Dylan pentru a-l acuza de abuz sexual.

Documentarul aduce în discuţie şi filmele lui Allen, cum ar fi producţia Manhattan din 1979, în care un bărbat de 42 de ani se implică într-o relaţie cu o fată de 17 ani.

Allen este în prezent căsătorit cu Previn, care acum are 50 de ani. Cuplul are două fiice împreună. Deşi Woody nu a participat la filmări, se spune că seria include şi fragmente audio din autobiografia sa, Apropos of Nothing.

În 2014, Dylan a scris o scrisoare în New York Times. A detaliat abuzurile sexuale la care a fost supusă de Allen şi le-a cerut fanilor să renunţe să îl mai sprijine pe regizor.

"A scăpat pentru ceea ce mi-a făcut şi asta m-a bântuit pe măsură ce am crescut. M-am simţit vinovată că i-am permis să fie lângă alte fetiţe", a scris Dylan.

 

Modifică Setările