News

Woody Harrelson & Laura Louie: misterioasa iubire a unui bad boy


Woody Harrelson & Laura Louie: misterioasa iubire a unui bad boy

Acesta pare a fi secretul unei relaţii de succes la Hollywood: povestea de iubire să se desfăşoare într-o discreţie totală, iar unul dintre parteneri să fie aproape anonim.

Să ridice mâna sus cine n-a auzit de Woody Harrelson! Un bad boy for life şi un actor extrem de talentat, nominalizat de trei ori la Premiile Oscar, ajuns astăzi la vârsta de 58 de ani. E limpede că-l ştie toată lumea. Şi acum, să facem acelaşi exerciţiu cu cea de-a doua lui soţie, care-i stă alături şi astăzi, numita Laura Louie. Aşa-i că numele ei nu vă spune nimic? Şi totuşi, această femeie rezistă la braţul starului din filmele Natural Born Kil - lers şi The People vs. Larry Flynt încă din anul 2008, când a devenit doamna Harrelson. Şi mai interesant este că povestea lor durează de-o viaţă, mai exact din anul 1987, când Laura s-a angajat pe postul de asistent personal al starului, la doi ani după ce Woody îşi lega destinul, din greşeală, de cel al actriţei Nancy Simon, în Tijuana, Mexic. Mariajul celor doi n-a durat mai mult de zece luni, dar a fost îndeajuns de oficial pentru ca Laura să iasă a doua la număr, în ecuaţia amoroasă a actorului de geniu.

Dacă vorbim despre poveşti de iubire mai mult sau mai puţin recunoscute, topul se poate schimba substanţial, prin patul blondului cu ochi albaştri trecând şi frumuseţi precum Brooke Shields, Ally Sheedy sau Glenn Close. E clar că Woody a avut nevoie de ceva timp înainte de a o cere în căsătorie pe Laura, cei doi având o relaţie de nu mai puţin de 20 de ani până să ajungă la altar. „Nu eram convins că mariajul, această monogamie pe termen lung, are vreun sens“, îşi scuză starul nehotărârea.

Fostul playboy nu credea nici în relaţii serioase şi îndelungate, înainte de a o cunoaşte pe antreprenoarea care s-a angajat să-i fie secretară. „A fost unul dintre acele lucruri pe care nu voiam să le recunosc: nu voiam să mă simt atras de extraordinara mea asistentă.“

În vârstă de 55 de ani, Laura s-a născut într-o familie cu origini asiatice şi are un background educaţional serios, cu o diplomă în Managementul Afacerilor. Cu toate acestea, debutul ei profesional a avut loc în industria divertismentului, Laura lucrând ca asistent în cadrul diferitelor case de producţie TV şi de film. De aici şi până să-l cunoască pe starul sitcomului Cheers, unul de succes în acele vremuri, a fost doar un pas.

După doi ani, cei doi deveneau un cuplu. Unul foarte puţin spre deloc mediatizat, care a fost pus la încercare de isprava din 2002 a lui Woody. Orgia acestuia în compania a trei femei, în Londra, a dominat primele pagini ale ziarelor. Mai târziu s-a dovedit că totul a fost orchestrat de una dintre cele trei femei, jurnalistă undercover, care a antamat şi un fotograf pentru a documenta totul într-un articol exploziv ce avea să fie publicat în tabloidul News of the World. Manipulare sau nu, e clar că Woody nu a spus „Nu“ sexului, iar Laura n-avea cum să nu afle despre aventura iubitului său. Reacţia ei? Una rece şi, am putea spune, destul de calculată. „Probabil că îţi este foarte greu să vezi toată chestia asta expusă expusă aşa“, i-ar fi replicat Laura actorului.

Faptul că Laura a fost fată de treabă şi a trecut peste a fost recompensat, şase ani mai târziu, cu oficializarea relaţiei lor, printr-o nuntă discretă organizată în Maui, Hawaii. O petrecere simplă, fără mari bătăi de cap pentru miri, mai ales pentru ginere, care ar fi scos din buzunar pentru toată distracţia doar 500 de dolari. „Cele mai puţin costisitoare lucruri sunt şi cele care au cea mai mare valoare personală. Nunta mea, de exemplu. N-am simţit nevoia să aruncăm tone de bani şi să facem ceva extravagant. A fost vorba despre un grup de prieteni care s-au strâns în Maui. Am plătit ceva mâncare şi câteva băuturi, câteva sute de dolari, şi asta a fost tot. Nu este vorba despre cât costă, ci despre oamenii de calitate pe care ai îi aproape într-un loc frumos şi cu care sărbătoreşti“, spune starul.

Exotica insulă din Hawaii rămâne şi locul în care cei doi îşi duc viaţa discret, alături de cele trei fete ale lor, toate născute înainte de căsătorie: Deni (27) Zoe (23) şi mezina Makani (14). Probabil că şi astăzi Laura continuă să fie femeia puternică din spatele unui bărbat de succes, cea care îi organizează viaţa tumultuosului Woody aşa cum o făcea pe vremea în care lucra ca asistenta lui personală. O femeie care are timp şi pentru afacerea ei de succes, brandul Yoganics, un serviciu de livrare de meniuri pe bază de alimente organice. E clar că doamna Harrelson îşi menţine bărbatul fericit şi bine hrănit…