News

World of Instagram 10: “Creating Stories Together”

World of Instagram 10: “Creating Stories Together”

World of Instagram revine cu primul eveniment din această toamnă, dar şi cu multe noutăţi şi surprize.

La cea de-a X-a ediţie World of Instagram, ce va avea loc în data de 24 octombrie 2019, la Tapo Lounge, începând cu ora 18.00, sub tema “Creating Stories Together” veţi fi surprinşi cu o ediţie inedită în care vor fi incluse momente de creativitate în timp real, surprize peste surprize, momente de relaxare, networking, inspiraţie, muzică bună şi, de ce nu, dans.

Speakerii acestei ediţii sunt: Irina Rusu, Digital Creator, @coffentropy; Marian & Georgiana Ionescu, @mariciu & @georgianaionescu; Ioana Puiu, Content Creator, @ioana.pui.

Evenimentul va fi moderat de către: Laura Pîrlog, Organizator, @laura.pirlog şi Andrei Niculae, MC, @niculaeandrei.

Irina Rusu sau Coffentropy aşa cum o ştie toată lumea, este o persoană creativă, un om fain pe care trebuie să îl cunoaşteţi. Îi place foarte mult să ilustreze fotografiile şi să deseneze. Adoră cafeaua, de aici şi numele de “Coffentropy”, are un căţel pe nume Poca şi un cont de Instagram pe care nu aveţi cum să nu-l urmăriţi şi despre care suntem siguri că vreţi să auziţi mai multe la eveniment.

Marian & Georgiana Ionescu sau Mariciu şi Ioneasca sunt soţ şi soţie şi adoră să călătorească. Georgiana este pasionată de fotografie, consumatoare înrăită de călătorii şi de muzică, iubitoare de animale, iar Marian are o pasiune pentru social media pe care a avut grijă să o amestece cu cea pentru publicitate. Marian are propriul vlog, în care o include aproape de fiecare dată şi pe soţia lui. Amandoi au conturi de Instagram foarte faine şi abia aşteaptă să vă povestească mai multe despre ele.

Ioana Puiu este una dintre cele mai creative persoane de pe Instagram. Dacă intri pe contul ei, rămâi uimit de contentul pe care reuşeşte să îl creeze. Fotografiile pe care le postează par a fi desprinse dintr-un basm, iar pentru acest lucru munceşte foarte mult. Se documentează foarte bine înainte de a face o poza, citeşte mult şi se uită la animaţii. Ioana vine la eveniment să vă vorbească despre munca pe care o depune, dar să vă şi demonstreze în timp real cum reuşeşte să editeze o poză.

A X-a Conferinţă World of Instagram pregăteşte şi multe alte surprize pentru cei care vor participa la eveniment. Înscrierea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. 

Mai multe detalii despre înscriere aici: https://worldofinstagram.ro/.

Hashtag-uri recomandate pentru această ediţie: #worldofinstagram10, #worldofinstagram, #woievent #creatingstoriestogether, #instaevent, #instaparty, #creativecontent #gottalovetheworldofinstagram

Evenimentul este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

 

 

Citește și ...