Royals

WOW! Apariţia senzaţională a Prinţesei Charlene la un bal din Monte-Carlo

WOW! Apariţia senzaţională a Prinţesei Charlene la un bal din Monte-Carlo camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Asta da, apariţie! Soţia Prinţului Albert de Monaco, moştenitorul tronului monegasc, a strălucit pur şi simplu la cea de-a 64-a ediţie a Galei Crucii Roşii, organizată la Monte Carlo. Au fost gazdele unei gale somptuoase În fiecare vară, Prinţul Albert şi soţia sa, Prinţesa Charlene de Monaco, sunt gazdele Galei Crucii Roşii. La ediţia de anul acesta, organizată vineri la Monte Carlo Sporting Club, au luat parte unele dintre cele mai cunoscute vedete locale, dar şi internaţionale, precum Monica Bellucci, Billy Zane, Isabell Kristensen sau Christopher Froome.

Însă, cea care a strălucit de departe cel mai tare a fost chiar amfitriona serii, Prinţesa Charlene de Monaco. Aceasta a avut o apariţie de neuitat, optând pentru un outfit total neobişnuit pentru ea, dar extrem de reuşit. Ne referim la outfitul futuristic, în nuanţe metalice, care i-a pus în evidenţă silueta de întotătoare a lui Charlene.

O apariţie de neuitat!

Fără doar şi poate, Charlene a fost apariţia serii, prinţesa ieşind considerabil din sfera ei de confort stilistic şi optând pentru acest outfit atât de nonconformist şi actual, care i-a venit, de altfel, mănuşă. Nouă ne-a plăcut, vouă?

Un outfit nonconformist!

Iată o galerie foto a momentelor speciale ale acestei gale şi mai multe cadre cu ţinuta aleasă de soţia Prinţului Albert de Monaco!

Modifică Setările