Royals

Wow! Cât de elegantă a fost Regina Letizia la o cină de stat. A eclipsat-o pe prima-doamnă a Argentinei

Wow! Cât de elegantă a fost Regina Letizia la o cină de stat. A eclipsat-o pe prima-doamnă a Argentinei camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

În ultima zi a vizitei regale din Argentina, Regina Letizia a eclipsat-o totalmente pe prima-doamnă Juliana Awada, purtând o rochie superbă, queen-like.

Aproape e un pleonasm să spunem că Regina Letizia a fost din nou bine îmbrăcată, căci suverana Spaniei face rar greşeli stilistice în spaţiul public. Toate apariţiile ei sunt atent studiate şi alese, şi aproape mereu reuşeşte să aducă acel aer fresh atât de necesar în rândul ţinutelor purtate de regalităţi.

Desigur, la vârsta şi statutul ei nu este vreo Meghan Markle, însă Regina Letizia reuşeşte, cu un stil binedefinit, să deţină supremaţia când cine vorba de apariţii elegante, demne de o suverană. Dacă la prima seară petrecută pe teritoriul Argentinei a purtat o creaţie Carolina Herrera, la cea din urmă a purtat o ţinută-omagiu, semnată de un designer argentinian.

Este vorba despre o rochie roşie, midi, bine cambrată pe trup, care prezenta un artificiu stilistic la nivelul bustului, care scoatea creaţia din banal. Această creaţie face parte din colecţia de primăvară / vară 2016 a designerului Roberto Torretta. Ea şi-a completat look-ul cu un clutch negru, Bottega, şi cu faimoşii stilettos Manolo Blahnik, „Gotrianc”.

Prima-doamnă a Argentinei, Juliana Awada, a purtat, însă, o ţinută prea puţin elegantă în comparaţie cu cea aleasă de Letizia. Ea a mizat pe o rochie cocktail, strălucitoare, care se termina cu franjuri la nivelul genunchilor. N-au ajutat- nici acei pantofi negri, mult prea simpli şi plictisitori.

Vezi galeria foto cu apariţiile spectaculoase ale Reginei Letizia în Argentina!

Modifică Setările