News

Wow! Cât de sexy e fosta nevastă a lui Eddie Murphy! E mamă a cinci copii!

Wow! Cât de sexy e fosta nevastă a lui Eddie Murphy! E mamă a cinci copii! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Din 1993 şi până în 2006 a fost soţia actorului Eddie Murphy, dăruindu-i acestuia cinci copii. Acum, e o femeie singură şi, pur şi simplu, nu înţelegem de ce. Iată cum arată Nicole Murphy la cei 49 de ani! Ea e fosta lui Eddie Murphy! Este un fost fotomodel, femeie de afaceri, personalitate TV şi fosta soţie a lui Eddie Murphy. La cei 49 de ani, Nicole se bucură de o siluetă fit, ca trasă din inel, de o înălţime impresionantă (1,78) şi nişte măsuri care ar face invidioasă până şi o Miss. Cu un aşa rezumat, ai zice că Nicole Murphy ar putea avea orice bărbat din lumea aceasta. Şi totuşi ea e singură.

Da, fosta soţie a celebrului actor e în prezent singură, deşi, după divorţul de Eddie, a mai avut o relaţie amoroasă cu jucătorul NFL Michael Strahan, care s-a întins pe cinci ani. Din august 2014, Nicole e, însă, o femeie liberă!

Aşa arată în prezent Nicole Murphy

Ieri, vedeta a fost surprinsă de paparazzi alimentându-şi maşina, în Los Angeles. Purtând un outfit extrem de sexy, compus din nişte sandale ameţitor de înalte şi o rochie mulată, Nicole arăta mai bine ca oricând.

La cei 49 de ani, Nicole arată ireproşabil

Dacă n-ar exista în viaţa lui Paige Butcher, la rându-i fost fotomodel şi, totodată, mama celui de-al nouălea copil al actorului, Eddie sigur ar regreta-o pe Nicole!

Ea e partenera actuală a actorului şi fiica lor de un an.

Iată o galerie foto cu apariţiile publice ale cuplului Nicole-Eddie Murphy!

Modifică Setările