News

Wow! Ce mare a crescut fiica jurnalistei Liana Stanciu şi a lui Miţă (Bere Gratis)

Wow! Ce mare a crescut fiica jurnalistei Liana Stanciu şi a lui Miţă (Bere Gratis) camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

La cei 13 ani împliniţi zilele trecute, Teodora e deja domnişoară. Uite ce trăsături frumoase are!

Pe Liana Stanciu, una dintre cele mai bune voci ale radioului din România, o ascultăm zilnic la Magic FM. Pe Mihai Georgescu alias Miţă (Bere Gratis) îl vedem mereu în concerte şi în emisiuni televizate, chiar şi ca jurat, aşa cum l-am văzut recent în emisiunea "Provocarea starurilor" de pe TVR1. Dar pe Teodora o vedem foarte rar, asta şi pentru că celebrii ei părinţi şi-au dorit ca ea să aibă parte de-o copilărie normală, neinvadată de curiozităţi din partea presei.

Acum, fiica lor a împlinit 13 ani şi, pe timp ce trece, se face tot mai frumoasă. E clar, după pletele lungi şi blonde şi trăsăturile chipului, că o moşteneşte pe mama sa. Cel puţin, privind la o fotografie de arhivă cu Liana Stanciu, de pe vremea când activa la Radio Contact, în 1993, că fiica sa îi seamănă mult.

Crescută într-un mediu muzical, cu oameni frumoşi şi interesanţi, Teodora are toate şansele să se dezvolte într-unul dintre domeniile în care performează părinţii săi.

"Teodora are telefonul plin de aplicaţii care o învaţă arta actorului, să facă lip singing, să cânte, are chiar o aplicaţie care o îi modifică vocea dacă la un moment dat falsează. Pentru mine e foarte clar că nu va fi vreun cercetător ştiinţific sau, ştiu eu, geolog, pentru că n-are de unde! La noi în casă se vorbeşte despre muzică, se ascultă şi se cumpără muzică, se discută despre cum poţi obţine un sunet, un ton. Iar ea, auzind astea tot timpul, le înmagazinează şi asta vrea să facă. Deja recunoaşte timbrul, are artişti pe care îi urmăreşte şi e la vârsta la care îşi modelează personalitatea. Sunt câţiva parametri pe care îi consider importanţi: educaţia, gaşca de la şcoală, respectul pentru profesori...", ne-a spus Liana Stanciu în cel mai recent interviu acordat revistei OK!.

"Eu cred că este mai talentată decât mine, are dezinvoltură, imaginaţie", ne-a spus, mândru, şi Mihai.

Rămâne de văzut ce cale va alege pe viitor. (vezi galeria foto)