News

Wow! Ce sexy e sora lui Kim Kardashian la plajă. Şi n-are nicio operaţie estetică!

Wow! Ce sexy e sora lui Kim Kardashian la plajă. Şi n-are nicio operaţie estetică! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ea e singura din clanul Kardashian care a spus ”Nu” operaţiilor estetice, deşi surorile ei mai mici, respectiv Khloe şi Kim, sunt cliente vechi ale doctorilor plasticieni. Bine, ar fi şi Kendall Jenner, însă ea s-a născut în mariajul cu Bruce Jenner – aka Caitlyn, deci poartă numele de Jenner şi nu Kardashian. Revenind la Kourtney, în vârstă de 38 de ani, vedeta de reality show a făcut furori la plajă, în cea mai recentă vacanţă exotică. Kourtney e foarte sexy la plajă De câteva zile, Kourtney se răsfaţă într-un paradis exotic cu mai noul şi tânărul ei iubit, Younes Bendjima (24). Şi, având în vedere că e într-o escapadă amoroasă, Kourtney a avut grijă să împacheteze cele mai sexy şi minimaliste ţinute. De ”privelişte” ne-am bucurat şi noi, căci Kourt a postat pe contul ei de Instagram câteva cadre dintre cele mai incitante. Unul dintre ele ne-o arată într-un costum de baie negru, minimalist, luând micul dejun pe o teresă. Şi trebuie să recunoaştem că-n această fotografie, vedeta este mai sexy ca oricând, afişând un posterior de invidiat şi o siluetă ca trasă prin inel.

Nu putem, aşadar, să nu comentăm că cea mai mare dintre surorile Kardashian-Jenner are un corp perfect sculptat şi că a reuşit această performanţă fără niciun ”ajutor” din partea medicilor plasticieni. Ce-o ţine pe Kourt în formă? Ei bine, cei trei copii, proveniţi din relaţia cu Scott Disick, un iubit de doar 24 de ani şi multe ore petrecute făcând sport.

Iubitul o însoţeşte în această escapadă

foto: Instagram