Body & Soul

Wow! Ce siluetă are Ozana Barabancea!

Wow! Ce siluetă are Ozana Barabancea!

La aproape 8 luni de când s-a operat la stomac, vedeta Antenei 1 este de nerecunoscut!

Ozana Barabancea nu încetează să ne uimească! Pe măsură ce trec lunile, rezultatul intervenţiei chirurgicale de la nivelul stomacului este tot mai spectaculos. Kilogramele în plus dispar de la o zi la alta, iar celebra artista pare că întinereşte şi că e mai fericită ca oricând. Acest lucru se vede şi în imaginile pe care le postează frecvent pe pagina ei de facebook, unde apare în ţinute tot mai îndrăzneţe.

În urmă cu două săptămâni, vedeta a spus cum a reuşit să aibă o siluetă de invidiat.

"Înainte mâncam dezordonat. Trebuie să avem nu doar o alimentaţie sănătoasă, ci să alocăm şi timp pentru a mânca. Atunci când mâncăm, nu trebuie să dăm sms-uri, nu trebuie să ne uităm la televizor, nu trebuie să vorbim la telefon, trebuie să ne deconectăm. Acum mănânc trei mese pe zi. Mănânc şi dulce, dar important este să renunţi la ciuguleli. Disciplina este extraordinar de utilă", a zis Ozana Barabancea la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

   

"Am ţinut şi o dietă pe bază de proteine, ciuperci, ouă de prepeliţă. Mi-a fost bine. (...) Mi-am micşorat stomacul. M-am operat în urmă cu şapte luni. Acum mănânc maximum 100 grame la masă, incluzând felul 1, felul 2 şi desert. Nu mai pot să văd mâncare în faţa ochilor. Acest lucru este cauzat de operaţie. Secretul constă în a nu ciuguli. Nu mai mănânc de dragul de a mânca. Mănânc pentru că vreau să mă hrănesc. Nu mai sunt sclava papilelor gustative. Dimineaţă am mâncat avocado cu peşte la cuptor. Ultima mea masă a fost la ora 18:30. Am mâncat brânzică. Eu fac sport în fiecare dimineaţă. Fac exerciţii uşoare, blânde. Dacă nu le fac, sunt slăbită, la propriu, toată ziua. Operaţia m-a obligat să fac sport. Acum mănânc dulce doar după ce mănânc carne. Mănânc doar jumătate de bomboană", a mai spus artista la Antena 3.

Modifică Setările