Vedete

Wow! Fiica jurnalistului Dorin Chioţea s-a transformat într-o adevărată domnişoară FOTO

de admin

Wow! Fiica jurnalistului Dorin Chioţea s-a transformat într-o adevărată domnişoară FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Eva a împlinit 15 ani şi e deja e o adolescentă răpitoare. Iată ce i-a urat celebrul ei tată la aniversare.

Dorin Chioţea este unul dintre acei familişti convinşi din showbiz care nu se sfieşte să-şi exprime sentimentele în public sau să le facă declaraţii celor dragi.

După celebrele scrisori de dragoste adresate soţiei sale, Carmen, cu ocazia zilei de naştere sau a aniversării căsniciei lor, ori a mesajelor transmise mamei, acum avem parte de o nouă mostră de sensibilitate din partea prezentatorului de la TVR, odată cu aniversarea fiicei sale, Eva, care tocmai a împlinit 15 ani. 

"Să-ţi fie viaţa mereu o sărbătoare, copilă dragă. Asta ar însemna să zâmbeşti sincer şi să râzi din inimă, să ai parte de raze de lumină şi de cer senin, să trăieşti frumos, sănătos şi să faci ce îţi place. Şi pentru că nimic nu-i mai presus decât un spirit liber, îţi doresc să ai mereu nădejde, putere şi noroc pentru scopuri măreţe. Să nu uiţi că eşti cea dintâi dintre împlinirile celei mai importante istorii ce-mi aparţine: povestea mea şi a lui Carmen. Te iubesc, Eva. La Mulţi Ani, fata mea!"

Aceeaşi Eva pe care am întâlnit-o la câteva pictoriale şi evenimente ale revistei OK! şi care astăzi e o adevărată domnişoară.

Iată câteva instantanee cu cea pe care tot Dorin o numea, la o altă aniversare, "cea mai frumoasă floare, prima dintre împlinirile unei poveşti intonată ameţitor, parcursă cu nesaţ, mereu cu înţelesuri noi, nesfârşită şi surprinzătoare". (vezi galeria foto)

Modifică Setările