News

Wow! Jennifer Lopez, apariţie spectaculoasă la Time 100 Gala. Alex Rodriguez, cucerit iremediabil

Wow! Jennifer Lopez, apariţie spectaculoasă la Time 100 Gala. Alex Rodriguez, cucerit iremediabil

attends the 2018 Time 100 Gala at Jazz at Lincoln Center on April 24, 2018 in New York City.

Celebrităţile şi personalităţile importante din America s-au strâns, ieri seară, în New York pentru a participa la Time 100 Gala. Printre aceştia s-au numărat şi artista Jennifer Lopez şi iubitul său, fostul sportiv Alex Rodriguez. Apariţia lor a atras toate privirile din jur, mai ales că artista a ales să poarte, la acest eveniment, una dintre cele mai spectaculoase outfituri.

foto: getty images

Sala a fost plină de personalităţi, însă cea care a furat privirile tuturor a fost chiar Jennifer Lopez. Artista de 48 de ani a purtat o rochie excentrică, în culoare şampaniei, semnată de celebrul designer Zuhair Murad. Cu un croi atipic şi extrem de decoltată, rochia a pus-o pe J. Lo în centrul atenţiei la acest eveniment.

La fel cucerit de prezenţa artistei a fost şi iubitul său, fostul sportiv Alex Rodriguez. Acesta nu şi-a putut dezlipi privirea de la frumoasa lui iubită. De altfel, sentimentul a fost reciproc, J.Lo simţinându-se foarte mândră că se află la braţului unui bărbat atât de prezentabil. Iată-i pe cei doi pe covorul roşu!

Modifică Setările