Lifestyle

Yuri Tolochko, celebrul culturist care s-a căsătorit cu păpuşa lui gonflabilă. Zeci de persoane au participat la eveniment - VIDEO

Yuri Tolochko, celebrul culturist care s-a căsătorit cu păpuşa lui gonflabilă. Zeci de persoane au participat la eveniment - VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Vrea să atragă atenţia sau trăieşte o iubire neînţeleasă de majoritatea dintre noi? Culturistul Yuri Tolochko s-a căsătorit cu păpuşa lui gonflabilă după o perioadă mai lungă de relaţie. Mireasa a purtat o rochie albă, mirii au avut parte de un tort uriaş, iar la petrecere au participat zeci de persoane. E  glumă sau vorbim de realitate? 

Yuri Tolochko e cunoscut în lumea întreagă după ce a făcut furori pe Instagram cu pozele sale alături de iubita sa oficială: o păpuşă gonflabilă. Călătoresc împreună în toată lumea, se pozează în fel şi fel de ipostaze, unele dintre ele deocheate, dar iată că acum au trecut la un alt nivel al relaţiei lor neaşteptate şi...neobişnuite. 

În 2019 s-au logodit şi iată că acum au făcut celebra nuntă. Sunteţi martori la nunta neconvenţională dintre un culturist şi păpuşa lui gonflabilă. Pare că iubirea e mai presus de toate, chiar oară, nu? Celebrul culturist din Kazahstan s-a căsătorit în urmă cu câteva zile cu iubita sa, o păpuşă sexuală care i-a fost iubită timp de opt luni înainte a o cere de soţie, acum un an. 

Mirele a făcut furori la eveniment. A îmbrăcat un smoching negru şi papion, iar mireasa a uimit. Margot a fost îmbrăcată într-o rochie albă, cu un decolteu adânc, a avut şi voal pe cap, iar în mână un buchet superb de flori.  

Mirele i-a pus pe deget inelul miresei sub privirile invitaţilor. La eveniment au participat zeci de persoane, prieteni ai culturistului care se pare că îş susţin pe acesta în relaţia lui. Cei doi miri au dansat în faţa tuturor celor care au participat la ceremonia tradiţională.

 

Despre relaţia pe care o trăieşte cu o păpuşă gonflabilă, culturistul Yuri Tolochko a spus la un moment dat: „Cuplurile trebuie să vorbească mai puţin şi să se conecteze mai mult. Cu timpul şi experienţa, Margo şi cu mine am realizat că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversaţie.”

Foto: Instagram

Modifică Setările