Royals

Ziua în care moare Regina. În ce constă „Podul Londrei”, planul secret aplicat imediat după decesul Majestăţii Sale

Ziua în care moare Regina. În ce constă „Podul Londrei”, planul secret aplicat imediat după decesul Majestăţii Sale camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Marea Britanie are un plan secret ce va fi aplicat după moartea Reginei Elisabeta a II-a, care priveşte atât acţiunile prim-ministrului, când şi pe cele prevăzute ca răspuns la reacţia populaţiei. În ce constă acesta mai exact?

Denumit „Operaţiunea Podul Londrei”, planul ia în calcul tot ce se va întâmpla în primele 10 zile ce vor urma morţii actualului suveran britanic. „Politico” a dezvăluit detalii necunoscute până acum ale acestui plan strict secret.

Guvernul britanic se pregăteşte pentru o criză ce va urma, cel mai probabil, după decesul Reginei de 95 de ani. În ce va consta criza? În primul rând, în valuri şi valuri de oameni care vor veni în Londra ca să jelească dispariţia Reginei şi a-şi lua „Adio!” de la ea. În cazul foarte probabil în care supuşii regali vor da buzna în capitala Marii Britanii, trebuie gestionată circulaţia mijloacelor de transport în comun, accesul la mâncare şi restul problemelor obişnuite în astfel de situaţii.

Pentru a face faţă unui asemenea scenariu cât mai probabil, a fost nevoie de “Operation LONDON BRIDGE”, planul de securitate al ţării pentru această situaţie unică. Ce cuprinde acest plan? În primă instanţă, anunţul oficial făcut de prim-ministrul britanic, după care o slujbă în memoria Majestăţii Sale, ţinută la Catedrala St. Paul.

Modifică Setările