News

Zooey Deschanel divorţează şi deja iubeşte alt bărbat. Pentru cine divorţează actriţa?

Zooey Deschanel divorţează şi deja iubeşte alt bărbat. Pentru cine divorţează actriţa?

Soţul actriţei, Jacob Pechenik, a depus actele de divorţ, citând ca motiv diferenţele ireconciliabile. Cine este motivul despărţirii?

Producătorul a depus chiar ieri actele la Los Angeles County, detaliind că, în fapt, sunt depărţiţi de pe data de 8 ianuarie, după o căsnicie de 4 ani. Cei doi au împreună o fiică de ani, Elsie, şi un fiu de doi ani, Charlie - pentru care Jacob a cerut custodia comună. Ce l-a determinat să facă acest gest fără cale de întoarcere?

Jacob şi Zooey au anunţat împreună luna trecută că vor face acest pas, declarând că le este mai bine ca prieteni, parteneri de business şi părinţi decât ca parteneri de viaţă. Iar în urmă cu două zile, Zooey a şi postat pe contul ei de Instagram prima imagine cu noul ei iubit, omul canadian de televiziune Jonathan Silver Scott. În imaginea de Halloween, actriţa este în mijlocul unui grup de prieteni deghizaţi în zombie - dar nu oricum. Este chiar în braţele noului ei iubit.

Este limpede acum că actriţei nu prea i se potriveşte căsnicia. Cea de-a doua ei căsnicie n-a durat nici 4 ani - după un prim mariaj, cu Ben Gibbard, cu care a fost căsătorită între 2009 şi 2012. 

Foto: Instagram, Getty Images

Modifică Setările