Fashion

3 secrete ale apariţiilor impecabile ale vedetelor

3 secrete ale apariţiilor impecabile ale vedetelor

Toate apariţiile vedetelor de la Hollywood pe covorul roşu sunt analizate sub lupă. Multe celebrităţi au vorbit adeseori despre presiunea pe care o resimt pentru a arăta într-un anume fel, pentru a se situa în topul celor mai bine îmbrăcate sau pentru a evita momentele stânjenitoare care le-ar duce direct pe prima pagina a tabloidelor. Cu toate acestea, rareori se întâmplă ca o actriţă sau o cântăreaţă să gafeze grav în faţa aparatelor de fotografiat.

Dincolo de armata de stilişti, cosmeticiene şi asistenţi personali pe care îi au, toate vedetele de la Hollywood au câteva secrete care nu numai că le ajută să aibă o imagine cât mai bună, dar în multe cazuri le şi economisesc timp:

Piele perfect epilată tot timpul

Dacă te-ai întrebat adeseori cum reuşesc vedetele să aibă o piele perfect epilată, fără iritaţii, fire de păr crescute pe sub piele sau alte imperfecţiuni, atunci trebuie să ştii că mai toate celebrităţile au apelat la epilarea definitivă. Această procedură nu numai că a devenit accesibilă oricui, dar este foarte eficientă pe termen lung: scapi de părul nedorit, iar acesta nu mai creşte, singura condiţie fiind să mergi la nişte şedinţe de întreţinere de două ori pe an. O nimica toată, dacă ne gândim la cât timp, bani şi efort investim în epilarea cu ceară, lame de ras, epilatoare sau benzi cu ceară rece. Acum găseşti saloane de epilare definitivă cu laser în Bucureşti, dar şi în ţară, care te pot scăpa pentru totdeauna de părul nedorit, precum şi de alte probleme care apar după epilare, precum înroşirea pielii, iritaţiile, firele crescute pe sub piele sau foliculită.

Zâmbetul de Hollywood

Zâmbetul de Hollywood este caracterizat printr-o dantură perfect aliniată, de un alb imaculat şi strălucitor, pe care vedetele o afişează de fiecare dată. Ceea ce puţini ştiu este că acest zâmbet perfect nu este rezultatul unor proceduri regulate de albire, ci al aplicării faţetelor dentare pe suprafaţa dinţilor. Această procedură este una destul de costisitoare, mai ales că preţul unei singure faţete porneşte de la 250 de euro, dar implică mult timp şi răbdare pentru a merge des la un cabinet stomatologic. Vestea bună este că faţetele pot elimina strungăreaţa, riscul de cariere a dinţilor, aliniază dantura şi îi dau acel aspect alb imaculat pe care nu l-ai putea obţine altfel.

Silueta de invidiat

Dacă înainte acesta era mai degrabă un subiect tabu, acum tot mai multe vedete au început să vorbească despre sacrificiile şi eforturile pe care le fac pentru a arăta cât mai bine. Unele celebrităţi au pornit un război deschis contra editării pozelor în Photoshop şi au început să publice tot mai multe imagini în care se vede cu ochiul liber că nici ele nu au fost ocolite de apariţia celulitei sau a vergeturilor.

Cu toate acestea, actriţele şi cântăreţele ale căror siluete le admiri au un program de antrenament cu antrenor personal la sală, precum şi o alimentaţie corectă, din care lipsesc produsele de tip fast-food, dulciurile în exces ori produsele de patiserie. Nu există o formulă care să funcţioneze la fel pentru fiecare organism în parte, iar secretul unei siluete de invidiat este mai degrabă să îţi adaptezi atât meniul zilnic, cât şi programele de antrenament pentru a răspunde cât mai bine nevoilor corpului tău. De exemplu, deşi scumpe, şedinţele cu un antrenor personal te pot ajuta să-ţi creezi o rutină potrivită organismului tău, să îţi depăşeşti limitele la antrenamente, dar şi să te autodisciplinezi când vine vorba despre a urma o alimentaţie fără excese.

Sursa foto: Pixabay from Pexels

Modifică Setările