News

A ieşit la iveală! Înainte de tragicul accident, Răzvan Ciobanu a fost resuscitat o oră şi jumătate. Cine i-a salvat viaţa?

A ieşit la iveală! Înainte de tragicul accident, Răzvan Ciobanu a fost resuscitat o oră şi jumătate. Cine i-a salvat viaţa?

Cu toţii ştim cum s-a sfârşit tragicul accident rutier în care a fost implicat designerul Răzvan Ciobanu în noaptea de după Paşti. Acum s-a aflat, însă, că vedeta a fost la un pas să-şi piardă viaţa şi înainte cu câteva luni de acest incident.

Tratând subiectul morţii lui Răzvan Ciobanu, jurnaliştii Mara Bănică şi Dan Capatos au scos la iveală, în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1, şi alte detalii şocante despre stilul de viaţă al designerului. Aceştia au trecut în revistă faptul că Răzvan Ciobanu avea deja o dependenţă de substanţele interzise şi că aceasta i-a pus în pericol de mai multe ori viaţa.

Răzvan Ciobanu, faţă-n faţă cu moartea de mai multe ori

Pe lângă acel video şocant, în care Răzvan Ciobanu se află sub influenţa drogului ”zombie”, Mara Bănică a dezvăluit că designerul s-a găsit adesea pe marginea morţii, din cauza acestei patimi. Ea a povestit că Răzvan Ciobanu a avut, la un moment dat, nevoie de resuscitare, rămânând inconştient din cauza drogurilor ingerate.

Răzvan Ciobanu a fost resuscitat timp de o oră şi jumătate

Cel care i-a salvat, pe atunci, viaţa a fost chiar fostul lui iubit, de profesie medic. Acesta din urmă a fost nevoit să aplice manevrele de resuscitare după ce Răzvan Ciobanu şi-a pierdut conştinţa. ”Fostul lui prieten, care este medic, l-a resuscitat o dată, o oră şi jumătate. Imaginează-ţi stadiul în care era dacă a avut nevoie de resuscitare. Ferească Dumnezeu!”, a declarat jurnalista în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show de la Antena 1, difuzată pe 2 aprilie 2019.  (Video 7:30 – 8:10)

Răzvan Ciobanu şi Marius au avut o relaţie de cinci ani

Regretatul designer şi iubitul său au avut o relaţie amoroasă timp de cinci ani. Din păcate, relaţia lor se terminaseră în urmă cu mai bine de un an. În ultimele săptămâni de viaţă, însă, Răzvan reluaseră legătura cu fostul partener şi urmau să se întâlnească, potrivit mai multor declaraţii. Ieri, la înmormântarea designerului, Marius a fost printre primii sosiţi, fiind vizibil afectat de pierderea suferită. Acesta i-a adus, drept omagiu, o coroană de flori deosebită, din care iese un manechin de plastic, obiect cu care Răzvan Ciobanu lucra în fiecare zi.

Modifică Setările