News

Actrita Sabina Lisievici a primit un Oscar de ziua ei!

Actrita Sabina Lisievici a primit un Oscar de ziua ei! camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Actrita Sabina Lisievici a împlinit pe 29 August, frumoasa vârsta de 30 de ani! Şi pentru ca şi-a dorit extrem de mult sa aibă o zi de naştere specială, de care sa îşi aducă aminte peste ani, Sabina a organizat o şedinţa foto pana la cele mai mici detalii.

Frumoasa Actrita a fost surprinsă de ziua ei cu un cadou inedit, o statuie Oscar! Cofetăria Armand i-a pregătit Sabinei un tort demn de Hollywood. Tortul a avut o rola de film cu pozele Sabinei, o clapeta de filmare şi o statuie Oscar in mărime naturală! Desigur după şedinţa foto, toată echipa de productie s-a bucurat de surpriza dulce a Sabinei.

“Pentru mine aceasta zi a fost cu totul şi cu totul specială! Trei saptamani a durat sa organizez aceasta şedinţa foto! Am vrut o locaţie deosebita, şi nu m-am lăsat pana nu am găsit-o! Maroon Restaurant Cafe a fost locul perfect! Şi pentru ca iubesc baloanele am vrut sa am cât mai multe de ziua mea! M-au ajutat prietenii mei de la Atelierul de Evenimente care fac lucrurile sa se întâmple de pe o zi pe alta! Desigur cea mai mare şi cea mai frumoasa surpiza a venit din partea celor de la Cofetăria Armand care mi-au pregătit un suuuper tort! Îmi pare rău ca nu am putut păstra statuia Oscar!!!! A fost efectiv devorata de echipa de filmare!!!!! “, a declarat Sabina Lisievici.

Frumoasa actrita a trecut însă şi prin niste emoţii greu de imaginat! In dimineaţa zilei dedicata shootingului, fotograful a avut o problema personală şi i-a transmis Sabinei ca nu mai poate ajunge!

Panica totala, am zis ca mor! Efectiv nu ştiam ce sa fac şi pe cine sa sun!! Era ora 9:30, eu eram la coafor şi ştiam ca la ora 12:00 trebuie sa fiu gata cu tot ce inseamna hair şi make-up. Dar ce shooting fără fotograf. După câteva telefoane, am reuşit sa găsesc un alt fotograf disponbil şi sa ma liniştesc! Intr-un final totul a ieşit exact aşa cum mi-am dorit! “, a povestit actrita.

Sabina Lisievici este actrita, designer si poet. Pana la vârsta de 30 ani, Sabina are un CV impresionat. A scris prima sa carte la vârsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor. La vârsta de 14 ani a primit marele trofeu Nichita Stănescu pentru întreaga carieră. In 2019 a urmat o carte de poezii, “Arde-ma in versuri”. A plecat in America unde a urmat Cursurile şcolii de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o şi Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore. A jucat in 3 filme de succes, printre care “Back 2 Back”, alături de Florin Piersic Jr, Paul Diaconescu, Howard Dell, Stanislav Ianevsky şi mulţi alţii. A făcut parte din distribuţia serialului românesc "Iubiri secrete", alături de Eugenia Şerban, Mircea Dumbăreanu. Tot in America a jucat în “I am not for sale”– film de lungmetraj şi cinema şi “Wild sunflower” un film de scurtmetraj produs de ea şi regizat de către regizorul  nominalizat la Oscar Jhonathan Heap, în care a avut rol principal.

Echipa de productie Shooting

 

Locaţie- Maroon Restaurant Cafe

Foto- Gabriel Constantinescu

Baloane- Georgiana Feraru- Atelierul de Evenimente

Hair-Daniel Voicu

Make-up- şcoala de make-Up Iosif Florina

Accesorii hair- Belhair            

Ţinute- Helene Pisc şi Atelier Aida Lorena

 

 

Modifică Setările