Royals

Acuze noi: Meghan Markle l-a schimbat pe Harry şi l-a îndepărtat de William?

Acuze noi: Meghan Markle l-a schimbat pe Harry şi l-a îndepărtat de William?

Controversele legate de prezenţa lui Meghan Markle la Palatul Buckingham continuă. Cea mai nou voce, cea a lui Lady Colin Campbell, autoarea a trei cărţi legate de familia regală britanică, susţine că americanca l-a schimbat pe Harry. 

În plus, o nouă autoare regală, Katie Nicholl, adaugă paie pe foc şi consideră că Prinţul Harry şi Prinţul William nu mai au aceeaşi relaţie armonioasă, după ce fratele mai mare i-a spus roşcovanului că relaţia lui cu Meghan se desfăşoară prea rapid.

Această discuţie a avut loc după logodna lui Harry cu Meghan de la sfârşitul anului 2017, iar relaţia celor doi fraţi n-a mai fost, de atunci, la fel. 

Lady Colin Campbell a vorbit cu ocazia documentarului Kate V Meghan: Princesses At War, difuzat de Channel 5. Aceasta a mărturisit că se vorbeşte că Harry se află cu totul sub farmecul lui Meghan şi că aceasta l-a schimbat complet.

Mai mult, faptul că cele două ducese nu au o relaţie foarte bună, dimpotrivă, există zvonuri cum că s-ar antipatiza complet, i-a făcut pe fraţii William şi Harry să nu mai aibă aceeaşi legătură strânsă ca la început.

Modifică Setările