News

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despre momentele de intimitate, în cuplu. Cum se furişează de cei doi băieţei ai lor

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despre momentele de intimitate, în cuplu. Cum se furişează de cei doi băieţei ai lor camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează un cuplu de ani de zile. Au împreună doi copii frumoşi. Au dezvăluit cum decurge acum relaţia lor de soţ şi soţie. 

Cei doi îndrăgostiţi sunt foarte ocupaţi cu proiectele pe care le au, cu emisiunile pe care le prezintă, dar mereu îşi fac timp şi pentru familie. Au grijă de cei doi băieţei ai lor, merg des în vacanţe, se plimbă şi în parc, le citesc mereu poveşti. Dacă în viaţa de familie e totul roz, cum decurge relaţia de cuplu?

Radu Vâlcan a făcut câteva dezvăluiri: „Fie ieşim la masă, fie stăm acasă, după ce se culcă amândoi copiii, bem un vin şi ne uităm la un serial. Nimic extraordinar, dar aceste momente de linişte sunt foarte importante şi le apreciem mai mult acum. Iar pentru anul ăsta ne-am propus să evadăm măcar câteva zile undeva în Europa, doar noi“, a dezvăluit Radu Vâlcan pentru Revista Unica. 

Adela Popescu a fost mai explicită şi a recunoscut că e destul de greu să fie intimă cu soţul cât în casă sunt şi cei doi băieţei. Uneori reuşeşc să se furiseze: „Contactul fizic, nu neapărat sexual, este extrem de important, ajută la conectare, e nevoie, ca să nu te obişnuieşti fără. Desigur, nu excludem partea sexuală. Dacă ai disponibilitate, poţi să descoperi amuzamentul din asta. La un moment dat, poate deveni chiar amuzant… furişatul“

Cove şi Adela Popescu s-au pus pe slăbit. De ce au luat această decizie

Adela Popescu şi Cove slăbesc împreună. Kilogramele acumulate după sărbătorile de iarnă i-au pe gânduri şi i-au determinat să îşi schimbe stilul de viaţă.

Cei doi prezentatori s-au cântărit în direct: Adela începe lupta de la 56 de kilograme, iar Cove de la 94 de kilograme. Provocarea ”Slăbim împreună!” este şi pentru telespectatori, iar cei care vor reuşi să slabească cel mai mult vor avea parte de un premiu surpriză.

Modifică Setările