News

Adelina Pestriţu a călătorit în Italia, în plină epidemie de coronavirus: "E ciudată atmosfera"

Adelina Pestriţu a călătorit în Italia, în plină epidemie de coronavirus: "E ciudată atmosfera" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Adelina Pestriţu a călătorit la Milano, pentru o prezentare de modă. În Italia este deja epidemie de coronavirus, peste 160 de cazuri au fost depistate. 

Virusul se pare că nu o sperie aşa de uşor pe Adelina Pestriţu, iar job-ul şi pasiunea sunt pe primul loc. Vedeta şi soţul ei, Virgil Şteblea, au călătorit pentru două zile la Milano, pentru prezentarea de modă a lui Philipp Plein. Acolo, Adelina a purtat o ţinută de peste 13.000 de euro. 

Aceasta a avut curaj, mai ales că patru persoane au murit din cauza coronavirusului. Autorităţile din Italia sunt deja în alertă, multe evenimente au fost anulate, chiar şi Festivalul de la Veneţia. Adelina Pestriţu a declarat în mediul online că a purtat mască de protecţie cât a ieşit în public, s-a temut  pentru s[n[tatea lor.  

"E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri şi au fost şi morţi, din păcate. Tocmai de aceea ne este şi nouă teamă. Sunt la hotel, am ieşit doar să mâncăm pentru că vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău", a spus Adelina Pestriţu într-un mesaj video postat pe contul de Instagram.

După cele două zile la Milano, Adelina Pestriţu a anunţat că se află la Nisa. 

"Vă pup! Nu sunt în carantină. Suntem la Nisa, soţul meu a avut o întâlnire aici.", a precizat ea.  

165 de persoane sunt infectate cu coronavirus în Italia

În italia, numărul morţilor de coronavirus a ajuns, luni, la patru, iar cel al persoanelor infectate la 165. 11 localităţi în care trăiesc şi numeroşi români sunt în carantină, iar la Ministerul de Externe de la Bucureşti au fost luate măsuri speciale pentru ajutorarea românilor de acolo.

De asemenea, în regiunile Veneto şi Lombardia au fost anulate mai multe evenimente: "Obiectivul este protejarea sănătăţii italienilor, care este cel mai important lucru pentru noi", a anunţat prim-ministrul Giuseppe Conte.

Modifică Setările