News

Adelina Pestriţu, din nou în postura de prezentatoare. Despre ce proiect este vorba

Adelina Pestriţu, din nou în postura de prezentatoare. Despre ce proiect este vorba camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Pe Adelina Pestriţu o admirăm zi de zi pe reţelele de socializare, chiar dacă acum ceva timp a trecut printr-un impas, acum are zâmbetul pe buze şi e pregătită de proiecte noi! Despre ce este vorba? O să o vedem din nou în postura de prezentatoare!

De ani de zile face parte din showbizul românesc, de azi de zile apare pe micul ecran, dar mereu reuşeşte să surprindă cu proiectele în care este implicată, cu schimbările din viaţa sa, cu copilul frumos pe care îl are, chiar şi cu ţinutele sale perfecte. Anul trecut, Adelina Pestriţu a reprezentat România la Los Angeles, acolo a primit premiul pentru Cel mai bun influencer din România în 2019. Aproximativ patru milioane de fani o urmăresc pe reţelele de socializare.

Anii trecutţi obişnuiam să o vedem des la TV, în postura de prezentatoare. Ea era moderatoarea unei emisiuni de la Kanal D alături de Mădălin Ionescu. În fiecare seară apărea pe sticlă, în fiecare seară prezenta şi dezbătea diverse subiecte. Iată că în ianuarie 2016 vedeta a pus punct acestui capitol din viaţa sa. Făcea şi primele declaraţii: "Dragii mei, la începutul fiecărui an, întâmplător sau nu, conduita noastră profesională întâmpină modificări. Am ales să vă scriu gândurile mele aici, pe EDA Magazine, fiind sursa cea mai sigură, cel puţin în ceea ce mă priveşte, pentru a lămuri o situaţie fără a lăsa loc de alte speculaţii. În urma unei analize amănunţite pe o perioadă lungă de timp şi a dorinţei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viaţa mea. Am hotărât că este momentul unei astfel de schimbări pe plan profesional, lucru care s-a şi întâmplat. Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 6 ani, în care practic am evoluat împreună şi am avut extrem de multe de învăţat. De-a lungul acestei colaborări, am cunoscut oameni deosebiţi, cu care m-am înţeles de minune şi cărora le ofer tot respectul meu. Această colaborare s-a încheiat de comun acord şi vreau să le mulţumesc celor din conducerea Kanal D, dar şi echipei cu care am petrecut 12 ore/zi în redacţie. Este momentul pentru o nouă etapă în viaţa mea şi pentru noi începuturi. Sunt mândră că am făcut parte din acest trust timp de 6 ani şi le doresc mult succes şi pe viitor."

Acum, o vedem din nou în postura de prezentatoare. Vă era dor? Unde, despre ce proiect este vorba? Am aflat toate detaliile!

Şi anul acesta are loc People Choise Awards, eveniment organizat de E! Entertaiment. Chiar Adelina Pestriţu este cea care a anunţat cei 8 nominalizaţi din categoria dedicată României. 

 

"Este în direct şi orice este posibil! 💫Urmăreşte-ne pe Facebook, joi, 1 octombrie, de la 17:00, pentru că Adelina Pestriţu va anunţa cei 8 nominalizaţi #PCAs la categoria dedicată României! Cine credeţi că se află pe listă?", este mesajul transmis pe pagina de facebook E! Entertaiment. 

Adelina Pestriţu - Cel mai bun influencer din România 2019

Adelina Pestriţu a strălucit pe covorul roşu de la Los Angeles în 2019, în cadrul galei E! People’s Choice Awards, unde i s-a înmânat trofeul pentru Cel mai bun influencer din România 2019. 

„Gala E! People’s Choice Awards a fost cea mai tare experienţă pe care am trăit-o vreodată. Ziua de ieri mi-a generat emoţii pe care nu credeam că le pot simţi vreodată şi nu ştiam că le am în interiorul meu. Vibe-ul de pe covorul roşu m-a făcut să mă nasc a doua oară. Nu mi-am imaginat niciodată că pot avea parte de asemenea aprecieri la nivel internaţional“, declara Adelina Pestriţu.    Adelina a purtat o rochie neagră, cu pene, aplicaţii strălucitoare, decupaje şi crăpătură adâncă pe picior, care a fost creată special pentru ea, ţinută la care au lucrat 15 oameni timp de şase zile. 

Pe acelaşi covor roşu al celebrelor premii internaţionale din America au defilat Kim Kardashian, Pink, Jennifer Anniston, Adam Sandler, Gwen Stefani, Jeremy Scott, Zendaya, Jimmy Falllon, Kelly Rowland. 

Foto: Facebook

Modifică Setările