News

Adelina Pestriţu, în vacanţă cu toată familia. Ce destinaţie a ales vedeta

Adelina Pestriţu, în vacanţă cu toată familia. Ce destinaţie a ales vedeta camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Surpriză! După o perioadă dificilă şi aglomerată, Adelina Pestriţu a decis că este momentul pentru câteva zile de relaxare! A ales destinaţia, toţi s-au făcut bagajele şi merg la relaxare! Încotro se îndreaptă?

Adelina Pestriţu a avut un an destul de încărcat atât din punct de vedere personal, dar şi profesional. Vedeta a trecut prin momente mai dificile când a fost testată pozitiv cu coronavirus. A urmat un tratament injectabil, a stat izolată singură, departe de fetiţa sa, de soţul ei. În plus, aceasta s-a ocupat şi de mutare, căci fericita familie nu mai locuieşte în apartament, s-au mutat la casă. 

Din punct de vedere profesional, Adelina Pestriţu se bucură de un real succes. Are o mulţime de colaborări cu diferite brand-uri, este şi imaginea unora dintre ele, apare în reclame care sunt difuzate zilnic la TV. Ştim că are şi propriul magazin online de haine, byeda.ro, şi magazinul de ceasuri EDA Watches. Vedeta ţine mereu să le mulţumească fanilor săi, are aproximativ 1,5 milioane de urmăritori pe Facebook, iar pe Instagram peste 1,5 milioane. 

Iată că după o perioadă aşa de încărcată, Adelina Pestriţu a decis! Casa este pusă la punct, ea are o stare de sănătate bună, e momentul pentru câteva zile de relaxare. Vedeta şi Virgil Şteblea au pus la cale o vacanţă de neuitat. Nu, pe Zenaida, pe fiica lor, nu o lasă acasă, călătoresc împreună. 

Frumoasa familie a plecat în vacanţă. Am aflat şi ce destinaţie au ales: Turcia! Vedeta a făcut câteva declaraţii pentru okmagazine.ro: "Turcia am ales! Ne-a fost teamă de distanţe prea lungi". 

Aşadar, pentru câteva zile, cei trei se vor bucura de clipe inedite în Turcia, de soare, şi se vor relaxa după o perioadă destul de agitată şi încărcată. 

Vedeţi poze din aeroport cu vedeta în galeria foto!

Foto: Facebook, Instagram 

Modifică Setările