News

Adi Nartea va mai avea o fetiţă. Soţia actorului din serialul Vlad este însărcinată. Cum a început povestea celor doi

Adi Nartea va mai avea o fetiţă. Soţia actorului din serialul Vlad este însărcinată. Cum a început povestea celor doi

Adi Nartea va fi din nou tătic. Soţia actorului, Alina, e însărcinată în cinci luni şi urmează să aducă pe lume tot o fetiţă. Cei doi sunt căsătoriţi de cinci ani, dar au o relaţie de 10 ani. Frumosul cuplu a dat marea veste în emisiunea lui Măruţă.

Viaţa i-a adus pentru prima oară împreună în Tunisia, în 2010, unde au participat la o şedinţă foto. El venea din Bucureşti, ea de la Milano. Pe atunci, protagonistul serialului Vlad activa ca manechin. S-au plăcut imediat şi de atunci au păstrat legătura. “Eu o ştiam pe ea, era supermodel, o admiram cât  este de frumoasă, dar nu o cunoşteam personal. Ea nu mă ştia, eram neica-nimeni pentru ea Ne-am salutat, ne ştiam din vedere, dar nu socializasem. Am făcut şedinţa foto, ne-am tatonat”, mărturiseşte Adi.

“Eu eram în Bucureşti pentru o scurtă vizită când am fost trimisă la casting în Italia şi apoi, în Tunisia – că era uşor de ajuns dintr-un loc în altul. Eu am zburat din Milano, Adi a zburat cu restul echipei din Bucureşti – deşi eu mă aşteptam să-l văd pe Radu Vâlcan, cu care mă întâlnisem la casting şi pe care îl ştiam din prezentările lui Botezatu. Şi, în Tunisia, ne-am ochit”, adaugă Alina.

Alina a profesat ca manechin până la 33 ani. “La 34 m-am căsătorit, la 35 am devenit mamă. Cu cîţiva ani înainte îmi pregătisem retragerea, făcusem şcoala de make-up la Milano –  în perioada în care l-am întâlnit pe Adi”, povesteşte ea pentru OK!

Iubirea lor a devenit tot mai puternică odată cu trecerea anilor,  iar astăzi îi face să îşi ierte micile greşeli din viaţa de zi cu zi.

“De pildă, dimineaţa, când se spală pe faţă, împrăştie apă peste tot şi, înainte, când voiam să intru şi eu după el, trebuia să şterg mereu oglinda din baie. Acum avem două băi, fiecare cu baia lui, şi nu mai avem această problemă. Am mai avut un episod cu hainele împrăştiate, până când mi-am spus că nu are rost să ne stricăm starea pentru un motiv atât de pueril. Înainte să ne cunoaştem, eu eram control-freak, eram obişnuită să fac organizez lucrurile singură, să fie ordine peste tot. După care am dat de el, apoi a venit copilul... Deja m-am relaxat total, pentru că un copil schimbă radical lucrurile – chiar dacă vei pune o jucărie la locul ei, ea „va face paşi“, mărturiseşte Alina.

 

Comentarii

Modifică Setările