News

Adi Sînă a fost infectat cu coronavirus. S-a izolat de soţie şi de copii. Ce simptome a avut şi cum s-a vindecat

Adi Sînă a fost infectat cu coronavirus. S-a izolat de soţie şi de copii. Ce simptome a avut şi cum s-a vindecat camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Adi Sînă a dezvăluit că în urmă cu două săptămâni a fost testat pozitiv cu coronavirus. A fost nevoit să stea departe de copii şi de soţie. Cum se simte acum? 

Pe 2 noiembrie a simţit primele simptome ale coronavirusului. S-a mutat din dormitorul său şi al Ancăi Serea şi a preferat să stea singur, la mansardă. Adi Sînă a dezvăluit cum s-a infectat cu coronavirus, ce simptome a avut, cât de rău la durut capul, chiar acum, când s-a vindecat. 

"În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. 

Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, covid-19. Forma a fost una uşoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 şi 39, 6. 

Dar asta m-a făcut să urmez tratamentul scris de doctor. Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpitaţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul...foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine. 

De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei. ", a transmis artistul.

 

Se pare că Anca Serea se simte bine după ce soţul a avut coronavirus. Şi copiii sunt sănătoşi, chiar au stat în apropierea tatălui după ce acesta s-a vindecat. Testul lui a ieşit negativ. 

Foto: Facebook

Modifică Setările