News

Adina Buzatu: “Nu gătesc deloc, nici măcar cafea nu fac”

Adina Buzatu: “Nu gătesc deloc, nici măcar cafea nu fac”

Aşa mamă, aşa fiică! Adina Buzatu şi fiica sa, Sara, vin să le facă o surpriză celor trei bucătari de la Chefi la cuţite, mai ales că Adina este cunoscută pentru timpul pe care îl petrece în bucătărie.

„Eu nu gătesc deloc, că nu îmi place să stau în bucătărie este puţin spus! Nicio cafea nu am făcut, nici măcar un ceai. Bucătăria e locul pe care îl vizitez rar, să îmi iau un pahar cu apă eventual, acum să apar să gătesc...e şoc şi panică!”, mărturiseşte amuzată Adina Buzatu. Stilista îşi va folosi abilităţile şi îi va surprinde pe cei trei chefi cu plating-ul, în vreme ce Sara va fi cea responsabilă cu gătitul propriu-zis. Somon în sos teriyaki cu noodles este preparatul despre care Adina va spune înainte de a intra pe bandă: „Vă spun că luăm toate cuţitele!”. Dacă şi chefii vor fi de acord, veţi afla în această seară, de la 20:30, în cea mai nouă ediţie Chefi la cuţite, la Antena 1.

Degustările pe nevăzute se apropie de final, amuletele sunt tot mai puţine, iar scânteia competiţiei s-a instalat deja între cei trei chefi. Rămâne de văzut cine va reuşi în această seară să obţină un nou avantaj în lupta pentru titlul suprem.

Modifică Setările