Interviu

Adrian Nartea, despre carieră, fanele lui, cea mai mare încercare a vieţii şi familia sa: “Eu aş mai încerca şi pentru un băiat...”

Adrian Nartea, despre carieră, fanele lui, cea mai mare încercare a vieţii şi familia sa: “Eu aş mai încerca şi pentru un băiat...” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ne pregăteşte multe surprize în ultimul sezon al serialului VLAD, difuzat de ProTV. Dar ne-a surprins şi cu mărturisirile despre viaţa lui dincolo de micul ecran, despre experienţele nebănuite pe care le-a traversat, schimbându-i percepţia asupra vieţii. În spatele imaginii de sex simbol, vei descoperi în acest interviu sincer un om cu profunzimi şi sensibilităţi care pot părea că-i vulnerabilizează statutul - dar care, în fapt, îi dau greutate. Una care vine la pachet şi cu schimbarea prefixului - Adi Nartea împlineşte vârsta rotundă de 40 de ani şi a devenit a doua oară tată. Despre reînceperea filmărilor la VLAD şi toate provocările pe care i le-a aşternut viaţa ne-a povestit într-un dialog în care nu ai cum să nu găseşti cel puţin un lucru cu care să rezonezi.

Adi, tocmai aţi început filmările pentru ultimul sezon din serialul VLAD. Spune-ne puţin despre această experienţă - cum a fost să vă întoarceţi la lucru în pandemie, la ce surprize să se aştepte fanii serialului?

Adrian Întoarcerea a fost mult aşteptată de toată lumea, nu doar de noi, actorii. Profesionalismul este la cote maxime, chiar din prima zi de când am revenit pe set. Se vede dorinţa pe care am avut-o toţi de a ne întoarce la treabă pentru că, pe lângă pandemie, a fost şi o perioadă de aşteptare, în care nu ştiam ce va urma. Fiecare şi-a făcut treaba impecabil. S-a simţit recunoştinţa în faptul că, în sfârşit, avem ce face şi facem ce ne place. Din punct de vedere al exerciţiului actoricesc, a fost o readaptare mai rapidă decât m-am aşteptat... Din primele secvenţe în care am avut de plâns… Muncim în continuare de zor la sezonul 4, aşa că trebuie să fiţi curioşi, pentru că nu putem să spunem ce o să se întâmple. Este sezonul final, deci e clar că se vor întâmpla multe lucruri.

Cum îţi vezi viaţa după serialul VLAD? Spre ce te îndrepţi odată încheiat proiectul?

Multă lume mă întreabă ce o să fac după VLAD. E o întrebare foarte bună pentru că, în toată această perioadă de peste 3 ani, nu prea am avut timp să fac altceva. A trebuit să mă dedic total serialului, deci, din punctul ăsta de vedere, nu ştiu. Deocamdată am câteva proiecte care ar trebui să se concretizeze într-un fel sau altul. Încă nu pot da detalii despre ele, unele sunt pe actorie, altele pe hosting, pentru că făceam şi asta înainte de VLAD şi nu numai. O să aleg cu sufletul, asta cu siguranţă… Singurul avantaj sau dezavantaj e că o să port destul de mult timp imaginea lui Vlad.

Nu că n-ai fi deja ocupat. Anul acesta ai devenit tată pentru a doua oară. Ce e diferit de data asta?

Da, acum 5 luni s-a născut Petra şi am retrăit cam tot ce am trăit acum 5 ani când s-a născut Mara. E diferit, în sensul că ştii la ce să te aştepţi, nu îţi mai este teamă de necunoscut, pentru că ştii că tot ce se întâmplă e cunoscut şi e bine. Asta îţi oferă ocazia să te bucuri mai mult decât înainte, când îţi era frică de ce urmează. Suntem mai relaxaţi şi e mai bine aşa, dar nu prea mai avem răbdare, tocmai pentru că ştim în mare ce urmează. Ăsta este un mic dezavantaj, dar îl putem controla.

Mai încercaţi şi pentru un băiat? Ştiu că îţi doreai, la un moment dat, un fiu.

Eu am sperat ca Petra să fie băiat, îmi doream asta. Aş mai încerca, dar trebuie să vorbesc şi cu Alina, singur nu-mi iese. Nu abordez deocamdată subiectul. Ce o fi, o fi, nu ne punem bariere, limite sau targeturi. Deocamdată, mă bucur extraordinar de mult că o avem pe Petra. Nu aş da niciodată timpul înapoi să se schimbe în băiat.

Modifică Setările