Vedete

Alexandra Ungureanu, criticată după ce a câştigat "Bravo, ai stil Celebrities": "Mi-au spus că am dinţii strâmbi"

Alexandra Ungureanu, criticată după ce a câştigat "Bravo, ai stil Celebrities": "Mi-au spus că am dinţii strâmbi" camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Alexandra Ungureanu a câştigat "Bravo ai stil Celebrities" şi marele premiu în valoare de 100.000 de lei. Chiar dacă a avut mereu ţinute pe care juraţii le-au apreciat, unii dintre telespectatorii emisiunii au criticat-o aspru. 

Cântăreaţa a fost sinceră şi a dezvăluit că nu a vrut şi nu vrea să tindă spre perfecţiune: 

"Sunt imperfectă și nici nu îmi doresc să fiu altfel. Am învățat, după ani întregi de lupte cu mine însămi, să îmi iubesc corpul, exact așa cum e. Am defecte, dar am ajuns să mi le accept. Știu ce să arăt și ce nu, ce mă avantajează și ce nu. Mi-au venit în minte toate discuțiile din emisiune despre sexiness, despre cât trebuie să arăți și ce, ca să fii sexy, toate atacurile pe acest subiect. Unele dintre ele au continuat și azi, dar am reușit să le depășesc, așa cum mă știți... cu decență și bun simț.", a spus ea în emisiunea online Wowbiz. 

Alexandra Ungureanu a mai adăugat într-un live pentru wowbiz.ro că mulţi telespectatori i-au spus că are dinţii strâmbi. Cântăreaţa a spus că în adolescenţă a purtat aparat dentar, însă e de părere că pentru a dezvălui adevărată frumuseţe şi pentru a câştiga, iată, cum a reuşit ea în competiţie, nu trebuie să fii fotomodel, ci trebuie că toate calităţile să fie puse în valoare şi chiar şi defectele.

"S-au luat de mine că am dintîi strâmbi, asta e. Am purtat aparat dentar în copilărie, asta e. Ar trebui să fiţi foarte mândre de voi aşa cum v-a lăsat Dumnezeu. Cătălin a zis că sunt genul de femeie cu care ar ieşi. Mi-a zis în Gala "Movie Character."

Foto: Kanal D

Modifică Setările