News

Alina Puşcău, concurenta de la Ferma, despre relaţiile ei cu Vin Diesel şi Jason Momoa. Ce dezvăluiri a făcut actriţa

Alina Puşcău, concurenta de la Ferma, despre relaţiile ei cu Vin Diesel şi Jason Momoa. Ce dezvăluiri a făcut actriţa camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Poate nu mulţi o cunosc pe Alina Puşcău, dar ea are o carieră internaţională! Vedeta participă în următorul sezon "Ferma", de la Pro TV. Aceasta este actriţă şi model de top, a jucat alături de staruri consacrate precum Vin Diesel sau Jason Momoa. 

Direct de pe podiumurile internaţionale, Alina Puşcău participă acum la "Ferma". Aceasta a impresionat pe toată lumea cu o carieră în care a dovedit că poate îmbina moda cu muzica şi actoria. La doar 16 ani câştiga unul dintre cele mai importante concursuri de modă existente şi primea din partea lui Jean Paul Gaultier un compliment pe care nu-l va uita niciodată: că este atât de frumoasă, că nu ar putea pierde.

În Fermă, vrea să le arate tuturor că nu o recomandă doar frumuseţea, ci toate aptitudinile pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor. Alina Puşcău: ”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura şi reaprecierea lucrurilor simple. Abia aştept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură.”

Se ştie că frumoasa actriţă a jucat alături de Jason Momoa, starul din "Aquaman", dar şi din "Game of Thrones". Pentru unica.ro, ea a dezvăluit ce fel de relaţie au avut pe platourile de filmare, cum este actorul când camerele de filmat se opresc: "Jason este un om deosebit, foarte talentat şi disciplinat, are o inimă mare şi am rămas prieteni, inclusiv după terminarea filmărilor. El m-a ajutat mult cu rolul meu pe platoul de filmare şi îi sunt recunoscătoare."

Alina Puşcău a avut o relaţie cu Vin Diesel

Actriţa a avut o relaţie cu celebrul actor la începutul anilor 2000.  „Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noştri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câţiva ani m-am mutat la Los Angeles şi am avut o relaţie cu el, care a durat doi ani. A fost o relaţie serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea“, a dezvăluit Alina Puşcău la Pro TV. 

Ea a mărturisit atunci şi că motivul despărţirii a fost faptul că actorul îşi dorea familie şi copii, iar ea nu se simţea pregătită pentru un asemenea pas: „El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii“. 

În prezent, cei doi au rămas prieteni, se salută atunci când se văd la evenimente. "Da, cu Vin am rămas în relaţii amicale. De câte ori ne vedem la evenimentele din Los Angeles ne salutăm cu drag, va rămâne mereu un om special pentru mine.", a mai precizat ea pentru unica.ro. 

Foto: Pro TV, colaj

Modifică Setările