News

Alyssa Milano şi-a dat în judecată fostul manager. De ce-l acuză aceasta?

Alyssa Milano şi-a dat în judecată fostul manager. De ce-l acuză aceasta?

Celebrul star din ”Farmece” duce o luptă prin tribunale cu fostul ei manager. Actriţa îl acuză pe cel care i-a manageriat veniturile de fraudă, şi de faptul că a ajuns să fie înglodată în datorii, potrivit unor documente obţinute de publicaţia online Us Weekly. Alyssa are probleme financiare Actriţa în vârstă de 44 de ani şi soţul ei, David Bugliari, au depus, luni, o plângere penală împotriva lui Kenneth Hellie, contabilul care s-a ocupat de situaţia financiară a actriţei din ultimii ani. Potrivit actelor depuse la tribunalul din Los Angeles, Kenneth Hellie şi firma sa, ”Hellie, Hoffer & Co”, i-au falsificat semnătura actriţei în cazul unor documente, nu i-au plătit facturile şi taxele la timp şi au convins-o să facă investiţii riscante.

”Încrederea Alyssei a fost trădată de managerul ei. A uitat să-i precizeze că a făcut împrumuturi riscante, cu termeni nefavorabili, iar banii respectivi au ajuns la alţi clienţi de-ai lor. Managerii firmei investeau banii în afaceri dubioase, fără a o anunţa pe Alyssa. Noi suntem încrezători că Alyssa va ieşi triumfătoare din tot acest scandal”, a precizat avocatul actriţei, Ellyn S. Garofalo, pentru Us Weekly.

În cererea depusă, Alyssa şi soţul ei au precizat că au ”suferit traume financiare şi reputaţionale, pe care le vor repara în ani, şi cu multe milioane de dolari”. Cuplul dă în judecată firma ”Hellie, Hoffer & Co” pentru neglijenţă, fraudă, furt, încălcarea datoriei fiduciare şi solicită cel puţin 10 milioane de dolari drept daună.

Alyssa a concediat respectiva firmă de contabiliate în iulie 2016, după ce a primit o notificare cum că ipoteca casei sale n-a fost plătită, deşi managerul ei trebuie să se ocupe de astfel de lucruri. Ulterior, contabilul angajat în locul lui Kenneth a descoperit şi că acesta cheluise fără măsură, lăsând-o pe Milano cu datorii.

foto: arhivă

Modifică Setările