Love Story

„Am plecat la serviciu şi, până să mă întorc, logodnicul meu s-a însurat cu alta!” Povestea unui triunghi amoros care a zguduit Hollywoodul

„Am plecat la serviciu şi, până să mă întorc, logodnicul meu s-a însurat cu alta!” Povestea unui triunghi amoros care a zguduit Hollywoodul camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Imaginaţi-vă cum ar fi să vă aflaţi într-o relaţie stabilă, cu marea iubire a vieţii voastre, şi, atunci când te întorci dintr-o delegaţie, să aflii că jumătatea ta a fugit în lume cu altă femeie, s-a însurat cu ea şi ţie nu ţi-a dat nicio explicaţie, nimic. Nu-i un scenriu de film, ci realitatea pe care a trăit-o o mare actriţă de la Hollywood!

Am simţit totul ca pe o moarte subită!”, explică vedeta înşelată, care a trecut printr-o perioadă cruntă după ce partenerul ei de viaţă a trădat-o în cel mai crunt mod posibil. Despre cine este vorba?

Despre Laura Dern, care a aflat consternată că al ei Billy Bob Thornton a fugit în lume cu nimeni alta decât Angelina Jolie şi ei nu i-a dat nicio explicaţie, nici măcar n-a informat-o cu privire la ruperea relaţiei lor. Mirror detaliază triunghiul amoros care a şocat, pur şi simplu, Cetatea Filmului cu nişte ani în urmă.

Vedeta din Jurassic Park (1993) s-a întors, într-o bună zi, acasă de la filmări şi a constatat că iubitul ei de trei ani şi viitor soţ, Billy Bob Thornton, se însurase cu superba Angelina Jolie. Cum a fost posibilă aşa o complicaţie amoroasă?

Modifică Setările