Vedete

Amalia şi-a dat demisia de la Neatza cu Răzvan şi Dani. A făcut primele declaraţii

Amalia şi-a dat demisia de la Neatza cu Răzvan şi Dani. A făcut primele declaraţii camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Amalia Ţîrcă şi-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, emisiunea de la Antena 1 la care lucra de şase ani. A spus şi care este motivul plecării.

Amalia Ţîrcă a prezentat Horoscop la Neatza cu Răzvan şi Dani timp de şase ani. Astăzi a fost ultima zi pe care a petrecut-o alături de colegii de la emisiunea matinală.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional face un pas uriaş. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulţumiţi din avionul în care sunteţi. Nu zic mai multe, că poate nu-i iese. Îi mulţumim pentru câţiva ani”, a anunţat Dani Oţil în cadrul emisiunii.

„Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreaţă fiind. A venit absolut în joacă să dea o probă aici. Avea şi un aspect corespunzător. Acum, de când e mămică, arată mult mai bine că de-aia am păstrat-o”, a glumit Dani.

„Şi eu vă mulţumesc frumos că aţi fost lângă mine şi m-aţi văzut în toate momentele mele. Şi pe Luca l-aţi văzut crescând. Astăzi face cinci ani, l-ai ţinut în braţe la botez. Am stat aproape şase ani şi o să-mi fie dor de voi! M-aţi făcut să plâng!”, a declarat Amalia Ştefania.

 Dani a încheiat anunţul într-un mod amuzant: „Asta e, ne despărţim de Amalia! La anul şi la mulţi ani”.

 

Modifică Setările