”Domnul Dan”, în tandrețuri adorabile cu noua sa iubită. Cum a fost surprins Daniel Pavel

14 iulie 2022   Lifestyle

Ea este femeia care i-a readus zâmbetul pe buze carismaticului prezentator Survivor România.

”Domnul Dan” savurează cu entuziasmul unui adolescent iubirea năvalnică alături de o superbă avocată, Ana Maria Pop.

Cu numele de cod ”Anna Hart”, Ana Maria postează în tandem cu Daniel Pavel fotografiile în care apar împreună, în momente tandre.

După ce s-au distrat copios în România, la malul mării, cei doi îndrăgostiți au zburat în Franța, la  Antibes, un oraș de pe Riviera franceză construit de greci în secolul al V-lea î.H, cu numele Antipolis. Orașul oferă posibilitatea turiștilor de a face mici excursii pe plajele impresionante, de a vizita centrul istoric Marche Provensal și de a petrece o vacanță într-un loc fermecător.

Imaginile cu cei doi sunt adorabile și au fost foarte apreciate de fanii amândurora, care nu se mai satură de felul lor atât de fermecător de a-și expune iubirea.

Cei doi se bucură din plin de vară, soare și mare, mai ales după lunga perioadă în care au stat separați, Daniel Pavel fiind ocupat cu producția de succes ”Survivor” în Republica Dominicană.

Într-un interviu exclusiv acordat OK!Magazine România în primăvară, simpaticul prezentator ne-a detaliat trăirile pe care le are departe de casă: ”Îmi place foarte mult faptul că sunt înconjurat de natură, că am bucuria de a vedea toate culorile pe care mi le oferă nisipul, marea sau cerul şi că pot să-mi fac meseria într-un mediu atât de frumos. Greu de suportat? Aleg să nu gândesc aşa. Inclusiv tarantulele, şerpii sau celelalte gângânii care ne sunt alături le privesc ca pe prieteni curioşi să descopere şi ei provocările din „Survivor”. Ca marinar, mă bucuram şi în trecut de forţa unei furtuni pe mare sau a unei vijelii, pe uscat. Acum trebuie doar să fim atenţi la tehnica de înregistrare (lavalierā, etc.) transpiraţie, umezeală de aproape 100% şi ploile la rafală, din senin, şi totul este în ordine. E o libertate, o trăire aparte.

Cu siguranţă, este o nouă casă a mea. Nu aş spune a doua, pentru că eu am deja două locuri pe care le pot numi acasă, România şi Viena. Dominicana şi împrejurimile regiunii în care filmăm mi-au oferit şansa de-a cunoaşte oameni frumoşi, cu poveşti de viaţă incredibile, de-a descoperi zone pe care nu le mai văzusem, de-a mă acomoda cu un altfel de climat, dar şi de-a prezenta cel mai puternic format de televiziune din lume. Deci, cum aş putea să nu spun că sunt acasă?”

Foto: Instagram

Mai multe