Cine-o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

27 februarie 2015   Fashion

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu! Green forest: Atât Jennifer, cât şi Maggie au vrut să aibă o apariţie feminină, iar această ţinută Christiano

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu!

Green forest (foto stânga)

Jennifer Lopez: 64 %

Maggie Grace: 36%

Atât Jennifer, cât şi Maggie au vrut să aibă o apariţie feminină, iar această ţinută Christiano Siriano, de inspiraţie anii ’50, a fost exact lookul de care aveau nevoie. Totuşi, un element poate ruina outfitul: lenjeria intimă care se vede. Diva latino primeşte o bilă neagră, deoarece ar fi trebuit să opteze pentru un sutien negru, care nu iese atît de mult în evidenţă. În rest, accesorizarea e corectă în ambele cazuri.

Ice queen

Selena Gomez: 56%

Kate Beckinsale: 44%

Cu toate că rochia KaufmanFranco pare că se aşază mult mai bine pe Kate, ea ar fi trebuit să aleagă o pereche de cercei candelabru în locul colierului, deoarece acesta încarcă prea mult ţinuta. Selena a fost ceva mai inspirată şi a lăsat decolteul abisal să iasă în evidenţă, optând pentru bijuterii mai puţin opulente. În plus, centura albă accentuează frumos talia.

Retro chic

Doutzen Kroes: 98%

Ginnifer Goodwin: 2%

Chiar dacă e vorba de aceeaşi rochie Delphine Manivet, pe Ginnifer aceasta pare mai degrabă un halat faţă de piesa super-elegantă pe care o etalează Doutzen. Accesorizarea este mult prea bătrânicioasă în cazul brunetei. Dacă ar fi optat şi ea pentru o pereche de sandale statement, ca cele ale manechinului, apariţia putea fi salvată.

FOTO: guliver/getty images/rex features

Mai multe