Monica Bârlădeanu s-a retras la mănăstire. Vedeta s-a apropiat mai mult de Dumnezeu

21 iulie 2020   Lifestyle

Monica Bărlădeanu traversează o perioadă liniştită din viaţa sa, chiar în timpul pandemiei. S-a apropiat mai mult de Dumnezeu!

Credeaţi sau nu, actriţa care interpretează rolul Carlei în serialul "Vlad" duce o viaţă liniştită, departe de pericole, de presiuni, de afaceri periculoase. Despre Monica Bârlădeanu este vorba! O vedeam la Pro TV, în celebrul serial, dar iată că acum, odată cu pandemia, ea apare într-o nouă ipostază, una în care îşi deschide sufletul şi îşi arată şi vulnerabilităţile. 

Pentru o perioadă, Monica Bărlădeanu a lăsat agitaţia din Capitală şi s-a restras la mănăstiri. Actriţa a preferat să ia o pauză de la tot confortul cu care era obişnuită, de la toate obiceiurile, de la rutină şi s-a retras la mănăstire. A cunoscut oameni deosebiţi, a aflat poveşti impresionante şi a văzut locuri cu o mare încărcătură spirituală. 

Monica Bărlădeanu a povestit că s-a dedicat rugăciunii, i-a îndemnat şi pe urmăritorii ei din mediul online să facă la fel. Ea le-a spus să viziteze câteva mănăstiri, sigur se vor încărca pozitiv. 

La final, ea a mărturisit: 

"Am încheiat o călătorie dedicată sufletului meu pe la mănăstirile din Vâlcea, plină de întâlniri cu oameni cu sufletul viu, gata să te primească oricând cu braţe deschise, cu bucurie în suflet, cu o masă caldă şi un cuvânt de folos. Trăiesc ce predică, iar pentru ei ,iubirea de aproape’ nu-i un cuvânt fals ❤️. Dacă n-aţi apucat până acum, mergeţi la Turnu, la Ostrov, la Mănăstirea dintr-un Lemn, la Arnota, Bistriţa sau Hurezi. Că la Cozia îmi imaginez că aţi fost mulţi dintre voi. #manastirivalcea #spiritualtravel #manastireadintrunlemn #ostrov #manastireaturnu"

Monica Bărlădeanu provine dintr-o familie cu şase preoţi

Într-un interviu exclusiv OK! Magazine, Monica Bărlădeanu ne-a dezvăluit ă în aceste vremuri dificile, pe timpul pandemiei, s-a apropiat mai mult de Dumnezeu: "Cred că toată lumea a trecut print-o formă de introspecţie forţată în această perioadă şi cu siguranţă fiecare dintre noi a învăţat câte ceva nou despre sine. Eu una m-am apropiat mai mult de Dumnezeu, venind şi dintr-o familie cu şase preoţi, şi mi-am dat seama că nu există formă de meditaţie mai eliberatoare pentru mine decât rugăciunea din suflet. Am învăţat că îmi place să gătesc când n-am presiunea unui program încărcat, că deţin extrem de multe lucruri inutile supravieţurii şi că atunci când ţi-e greu, cea mai bună terapie e să-l ajuţi pe altul."

Totodată, celebra vedetă ne-a mai mărturisit că aceste vremuri sunt pentru ea pline de vulnerabilităţi: "Frica vulnerabilizează omul de obicei, lipsa perspectivei unei finalităţi îl dezechilibrează pe om mai mult, iar viteza scăzută brusc de la 100km/oră, cum era viaţa mea, la 0 km/oră e o ajustare în primul rând psihologică pe care trebuie s-o faci. Deci da, a fost o perioadă plină de vulnerabilităţi."

Foto: Instagram

Mai multe