Romică Ţociu și Anisia Gafton , probleme la Te cunosc de undeva! „Îngrozitor! Nu puteam să buchisesc absolut deloc cuvintele!”

6 mai 2022   Lifestyle

Gala Te cunosc de undeva vine cu provocări mari pentru cele 8 cupluri de concurenţi. Au simţit-o pe propria lor piele şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, care au primit la ruletă un duet de zile mari: Warren G & Sissel – Prince Igor.

Rapperul american Warren G i-a dat mari bătăi de cap lui Romică Ţociu. Pe lângă accentul acestuia, care i s-a părut la prima vedere imposibil, debitul verbal al rapperului l-a determinat pe Romică să exclame la antrenamente: „Am uitat tot ce m-a învăţat Crina! Pentru că era îngrozitor! Nu puteam să buchisesc absolut deloc cuvintele, pentru că le prelungeam!”.

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au primul travesti şi totodată unul deloc uşor – trupa Savoy. Pe lângă provocările cu care s-a confruntat Ionuţ, respectiv epilat, lentile de contact, pantofi cu toc cui înalt, Anisia a avut parte de mari emoţii din pricina... guşii.

          „2 ore am chinuit echipa de machiaj, căci nu mă puteam opri din râs când mă uitam în oglindă!”, a povestit Anisia, completând: „Ce nu ştiam eu atunci, era continuarea. Mai exact, după ce au reuşit să îmi lipească guşa, mi-am dat seama că nu mai puteam să fac absolut nimic: nu am mai mâncat, am băut apă cu paiul, nu am făcut nicio mişcare bruscă cu capul, ba chiar am ţinut tot gâtul foarte încordat, încât şi la 3 zile de la înregistrare mă durea ceafa! Nu credeam că poate fi posibil aşa ceva!”. Mai mult, Anisia a purtat un costum de burete pe toată perioada înregistrări, care i-a adus la final şi un cadou: „Am slăbit un kilogram de la acel costum de burete! Nu-i rău!”.

          La antrenamente, profesoara de actorie, Adriana Trandafir, i-a avertizat: „Mi-e frică de un singur lucru! Să nu minimalizaţi şi să nu caricaturizaţi personajele primite, pentru că tendinţa asta este!”.

Mai multe