Fostul majordom al Prințesei Diana dă de pământ cu Harry și Meghan: „Nu pot face asta!"

6 decembrie 2022   Royals

Fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, a vorbit despre serialul Netflix al ducilor de Sussex.

Paul Burrell s-a declarat revoltat de seria de documentare Netflix în fața lui Piers Morgan.

Paul, care a fost majordomul Prințesei Diana din 1988 până când aceasta a murit, în 1997, crede că cei doi distrug familia regală.

În timp ce gazda Piers Morgan le-a amintit telespectatorilor că primul episod al seriei Netflix va fi lansat joi, Paul a spus: „Nu pot suporta!” 

Bărbatul de 64 de ani și-a lăsat capul în jos în timp ce Piers îi spunea: „o să ne uităm cu toții, fie că vrem sau nu”. 

Supărat, Paul i-a răspuns: „Este prea mult, sunt în pericol să distrugă ceea ce este bun în Marea Britanie, familia noastră regală, regele, care nu a avut încă încoronarea, pe William și Kate care reprezintă viitorul nostru, Regele și regina" .

Apoi s-a înfuriat înainte de a lăsa din nou capul în jos: „Nu pot face asta în public!” 

Paul a lucrat pentru familia regală timp de mai bine de două decenii.  El a susținut anterior că Diana l-a descris ca fiind „singurul bărbat în care a avut vreodată încredere”.

Piers l-a invitat pe Paul la emisiunea sa TalkTV pentru a discuta despre decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a crea un serial Netflix despre viața lor în cadrul instituției. 

Telespectatorii au accesat Twitter pentru a-și exprima opiniile despre documentarul lui Meghan și Harry, mulți fiind de acord cu Paul.  „Nu mă uit la asta”, a spus Robin Patrick

Leslie Grossman a adăugat: „Nu distrug familia regală britanică, își distrug propria credibilitate”.

Mai multe