Charles va avea o „problemă” cu Harry și Meghan, care se feresc să petreacă de Crăciun la Sandringham

2 decembrie, 2022
charles  -camilla

Regele Charles va avea o „problemă majoră” cu Prințul Harry și Meghan Markle, care se feresc să petreacă de Crăciun la Sandringham, pentru că vrea să prezinte familie unită”, susține un expert regal.

Familia regală se va aduna la moșia Sandringham din Norfolk la sfârșitul acestei luni, pentru prima dată de când regina a murit, la vârsta de 96 de ani, în septembrie. Ba mai mult, familia se pregătește pentru o nouă controversă, asta după ce a fost lansat trailerul pentru documentarul lui Harry și Meghan - ducesa promițând telespectatorilor că vor auzi povestea de la ei săptămâna viitoare.

Expertul regal Robert Jobson spune că regele Charles, în vârstă de 74 de ani, vrea să prezinte o „familie unificată” în acest Crăciun.

Autorul - care a scris cartea King Charles: The Man, the Monarch and the Future of Britain – susține că Charles încearcă să arate că sezonul sărbătorilor trebui să fie despre familie și iertare. 

„Problema lui majoră de Crăciun nu va fi că nu e nimeni care să stea în jurul mesei pe 25 decembrie, ci cele două persoane care lipsesc – Harry și Meghan”.

Charles a încercat să-i ierte, i-ar plăcea să poată pune capăt fricțiunilor,  dar contactul cu ei a fost limitat. 

Când ducele și ducesa de Sussex au fost în Marea Britanie cu puțin timp înainte de moartea reginei, expertul susține că ducii au avut o întâlnire cu tatăl prințului Harry - la care se presupune că au întârziat.

Biograful susține că monarhul a petrecut cu cei doar o „scurtă perioadă”, pentru că a fost nevoit să plece.

În plus, regele ar fi invitat-o chiar și pe fosta soție a Prințului Andrew, Sarah Ferguson, să le fie alături de sărbători.

În urma scandalului ei infam, când a fost surprinsă în ipostaze compromițătoare alături de un alt bărbat , prințul Philip i-a interzis să mai participe la evenimentele regale.

Ducesa de York , în vârstă de 63 de ani, care s-a căsătorit cu fiul cel mare al Majestății Sale, prințul  Andrew în 1986, dar s-au despărțit în 1992, a vorbit pentru ziarul maghiar Blikk despre planurile ei de sărbători. 

„Personal, nu știu încă cum voi petrece Crăciunul. Am petrecut anul trecut cu regina, acum nu știu unde voi fi, dar de 30 de ani îmi învăț fiicele că, de fapt, Crăciunul este în fiecare zi”. 

Luna trecută, expertul regal Jennie Bond a susținut că regele Charles încearcă să se desprindă de tradiție și că familia regală nu va urmări primul său discurs de Crăciun.

Se pare că Charles va renunța la acest ritual arhaic pentru că dorește ca cei dragi săi să se concentreze pe amintirea timpurilor lor fericite cu regina. 

În schimb, expertul spune că regele va urma exemplul mamei sale și va înregistra discursul său din timp.

„Sunt sigură că va înregistra discursul cu câteva zile înainte și va avea în mod sigur o reflecție asupra pierderii lor”. 

Familia regală este încă așteptată să participe la o slujbă la Biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham Estate înainte de a se întoarce acasă pentru masa de Crăciun.

Va fi pentru prima dată când Charles găzduiește întâlnirea anuală de familie și vacanța de Crăciun la proprietatea privată din Norfolk.

Prințul și Prințesa de Wales vor fi acolo și se vor caza la Anmer Hall, casa care le-a fost dată de regină.

Deși familia își petrece în mod tradițional vacanța la moșia de la țară, în ultimii ani s-a petrecut o schimbare din cauza pandemiei de COVID-19.Recente pe Ok! Magazine

Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg
Kate Middleton cu pălărie jpg
Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg
Printesa Diana   profimedia 0230461404 jpg
meghan - harry
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
James Middleton profimedia 0499308731 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}