Regele Charles este fascinat de nepoții săi și împarte un hobby cu Prințul George

30 noiembrie, 2022
charles - meghan - camilla

Regele Charles reușește să se împartă cu succes între rolul de bunic și îndatoririle regale și recunoaște că îi place să petreacă timp cu nepoții săi.

Charles se declară fascinat de cei mici și ia în serios această poveste. Se pare că o mare parte din inspirație vine de la bunica, mama reginei Elisabeta.

În timpul copilăriei și adolescenței, Charles a fost adesea fotografiat cu Regina Mamă.

Cei doi paricipau adesea la evenimente regale împreună, inclusiv la aniversare de 100 de ani a Reginei Mame în 2000.

Acum, el este la rândul său bunicul a cinci copii regali: Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani, Prințul Louis, 4 ani, Archie Mountbatten-Windsor, 3 ani și Lilibet Mountbatten-Windsor, un an.

După ce Prințul George s-a născut în 2013, Charles a spus pentru Telegraph cât de „important” este să  relaționezi cu nepoții tăi când sunt mici.

„Este o parte diferită a vieții tale. E grozav să îți încurajezi nepoții, să le arăți lucruri care să le atragă interesul. Bunica mea a făcut asta, era minunată. E foarte important să creezi o legătură cu ei când sunt tineri”.

Charles este pasionat de grădinărit și se pare că împărtășește acest hobby și cu nepotul său cel mai mare, Prințul George.

„Cel mai important este că l-am pus pe George să planteze un copac sau doi aici și am făcut asta împreună”, a spus el pentru BBC Radio 4.

„Acum, când vin poți să le spui: „Vezi cât de mult a crescut copacul?”, sau orice altceva, și speri că ei se interesează”.

Mai multe pentru tine...

În urmă cu câțiva ani, soția lui Charles, Camilla, a remarcat talentul său de povestitor.

„Uneori, când sunt cu soțul meu în Scoția, el le citește din Harry Potter. Și redă vocile, pentru că este un imitator genial. Încerc să fac și eu asta, dar actoria nu este punctul meu forte. Dar el se așează și toți stau cu el. Nu se zvârcolesc în pat, stau vrăjiți”

Camilla a adăugat că Charles este „extrem de bun cu copiii” și că lor le place să își petreacă timpul cu el.

Charles este bunic și pentru cei cinci nepoți ai Camillei, care a fost căsătorită cu Andrew Parker Bowles și are doi urmași.

Tom Parker Bowles are doi copii, Lola și Frederick, în timp ce Laura Lopes are trei copii, Eliza și gemenii Gus și Louis.

Charles este adesea fotografiat cu nepoții săi la evenimentele regale. La un moment dat, a ridicat-o pe Eliza, asta ca să poată avea o vedere mai bună de la balconul Palatului Buckingham, când era domnișoară de onoare la nunta prințului William cu Kate, prințesa de Wales, în 2011.

De asemenea, Charles i-a încântat pe fanii regali când l-a distrat pe prințul Louis la sărbătorile Jubileului de platină de la începutul acestui an.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}